13 Ноември, 2019 11:07 3 384 7

Енергоемка безжична мишка от Xiaomi за $8

  • xiaomi-
  • wireless mouse 2
Енергоемка безжична мишка от Xiaomi за $8 - 1

Неуморните разработчици на Xiaomi не престават да удивляват с евтини, практични и надеждни джаджи. Второто поколение на компютърната мишка Xiaomi Wireless Mouse 2, която получи актуализиран минималистичен дизайн, намалена консумация на енергия и удобни контроли, навлиза на пазара.

И както обикновено, устройството Xiaomi има изключително атрактивна цена от 8 долара, което е с 20% по-ниско от предишното поколение, което се предлагаше на цена от 10 долара. Корпусът на мишката Xiaomi има симетричен дизайн, който позволява да се използва, както от хора, работещи с дясната ръка, така и от левичари, без да е необходимо предишно конфигуриране.

Енергоемка безжична мишка от Xiaomi за

Формата на тялото е придобила по-гладки и заоблени ергономични форми, а контролите са сведени до минимум: два бутона и колело за превъртане, направени от метал в средата. Горният капак е сменяем, под който има място за инсталиране на батерия тип AA и е предвидено място за съхранение на USB предавател. Намалената консумация на енергия ще осигури на мишката работа с една батерия за период от 12 месеца.

Комуникацията се осъществява на честота 2,4 GHz. Оптичният сензор е с резолюция 1000 dpi, докато първата серия от мишки Xiaomi има сензор 1200 dpi. Xiaomi Wireless Mouse 2 поддържа Windows 7/8/10, macOS 10.8+ и Chrome OS. Цветът на корпуса ще се предлага в бяло и черно.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Boxer 3.0

    33 0 Отговор
    Енергоемка, означава голяма консумация!
    В статията е написано обратното.
    Последно?

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 hmhmhm

    3 1 Отговор
    ерго каква е тая мишка ?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Припомнящ":

    "някоЙ думи"
    Неграмотен, ама дава акъл на другите
  • 7 Японеца

    2 0 Отговор
    Енергоемка или ергономична? Автора да види в тълковния речник, толкова ли е сложно!