Last news in Fakti

20 Януари, 2020 14:26 3 461 3

Land Rover и Zenith със специален часовник Defy 21

  • land rover-
  • zenith-
  • defy 21-
  • часовнвик
Land Rover и Zenith със специален часовник Defy 21 - 1

Zenith работиха съвместно с Land Rover за създаването на специален модел часовник, с който да отбележат преобразяването на Defender в автомобилна икона на 21-ви век. Подобно на легендарния всъдеход, Defy 21 Land Rover Edition е модерен, издръжлив и много желан. Часовниците ще бъдат лимитирани до 250 броя и тяхното излизане ще съвпадне с официалното представяне на новия Defender.

Изданието Defy 21 Land Rover е последното постижение от четиригодишното партньорство между Land Rover и швейцарския производител на часовници.

Проф. Гери МакГовърн, директор на дизайнерския отдел на Land Rover, сподели: „Като следваща стъпка в нашето партньорство със Zenith искахме да създадем часовник, който да улови същността на новия Land Rover Defender: модерен, издръжлив и много желан. За мен това е най-добрият часовник, който сме създавали съвместно, тъй като всеки един фин детайл улавя напълно характера на новия Defender."

Изданието Defy 21 Land Rover представлява цялостно пресъздаване на иконичния хронограф от 21-ви век от Zenith в нов минималистичен вид. Часовникът е изработен със специална титаниева рамка, която поглъща светлина от всички ъгли, за да се подчертае по-добре фасетираната му повърхност.

Жулиен Торнаре, главен изпълнителен директор на Zenith, сподели: „Подобно на El Primero и неговите многобройни версии през годините, Land Rover Defender също навлиза в нова ера със смел и отличителен характер. Хронографът Defy 21 Land Rover Edition на Zenith също интерпретира миналото по перспективен начин с акцент върху трайността, прецизността, комфорта и смелия дизайн. "

Land Rover и Zenith със специален часовник Defy 21

Циферблатът на Defy 21 Land Rover Edition изглежда като едно цяло с матовия си сив цвят, което създава един по-различен вид от стандартните версии на Defy 21. Маркерите в оранжев и бял цвят добавят четливост и контраст на дисплея.

Чрез специално гравирана рамка, дисплеят предлага хронографния механизъм на El Primero 21 и е във формата на джантата с 5 спици на Land Rover. Подобно на различните пакети, които се предлагат с Defender, за да се гарантира перфектната приспособимост към различни нужди на шофиране, така и Defy 21 Land Rover Edition се предлага с две каишки: "Adventure" с текстурирана гума за всякакъв терен и "Country", включваща сива гумена каишка с ефект от плат и оранжеви шевове.

Преди това Zenith и Land Rover са си сътрудничили за създаването на часовници El Primero Range Rover, Chronomaster El Primero Range Rover Velar и Defy Classic Evoque.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Са и ленд Роувър ако им помогмат

    6 1 Отговор
    Кола да направят ще бъде прекрасно

    Коментиран от #2

  • 2 Богат и комплекиран добрутровец

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Са и ленд Роувър ако им помогмат":

    Явно ще си купуваме бактисалата скраб набедена за автомобил с марка Ленд Ровър, заради часовника. Старото си вьрви, а новото не тръгва! Шо тъй?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.