Last news in Fakti

19 Юли, 2012 14:07 4 616 0

160-инчов извит дисплей за геймъри

  • симулатор-
  • формула 1-
  • norman design

Почитателите на автомобилните симулатори надали могат да открият по-голяма глезотия от монитора на шведската компания Norman Design. 160-инчовият извит екран тежи 55 кг и покрива зрително поле с ъгъл 175 градуса.

Симулаторът е създаден за "сухи" тренировки с болид от Формула 1 и върви със специален софтуер, който имитира истинските зрителните възприятия на пилотите. Изображението се генерира от серия прожектори, монтирани в задната част на екрана и контролирани от компютър.

Цената на целия комплект е $114 000, но от Norman Design са готови да доставят дисплея и без софтуера за F1, което вероятно ще може да спести някой лев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА