Last news in Fakti

11 Юни, 2020 11:56 4 235 7

Нов нискобюджетен лаптоп със сериозни характеристики

  • xiaomi-
  • mi-
  • notebook-
  • pro 15-
  • 2020

Xiaomi Mi Notebook Pro 15 (2020) ще бъде представен на 12 юни

Нов нискобюджетен лаптоп със сериозни характеристики - 1

Разработчиците на Xiaomi почти всеки ден радват феновете на продуктите на компанията с нови устройства. Този петък, 12 юни, ще се проведе представянето на лаптопа Mi Notebook Pro 15 модел 2020.

Прави впечатление, че обновеният компютър ще бъде представен на обществеността ден след представянето на бъдещата хитова продажба на компанията - фитнес гривната Mi Band 5.

Съобщението за старта на обновения модел Mi Notebook Pro 15 от 2020 година беше публикувано на официалния уебсайт на компанията във Weibo. Публикуваният плакат показва, че дизайнът на лаптопа почти повтаря облика на миналогодишния модел.

Нов нискобюджетен лаптоп със сериозни характеристики

Актуализациите засягат 15.6-инчовия екран, който ще получи ултра тънки странични рамки. Корпусът на Mi Notebook Pro 15 (2020) е метален и има две USB-C гнезда и четец за карти.

Хардуерът на компютъра ще работи с процесор i7-10510U и ще получи 16 GB DDR4 2666 RAM. Актуализацията ще засегне и охладителната система, в която ще бъдат инсталирани две топлинни тръби вместо една, както е при миналогодишната версия.

Миналогодишният Notebook Pro 15 може да бъде закупен в Китай за $ 860. Колко ще струва модела Mi Notebook Pro 15 от моделната 2020 година, ще стане известно утре, петък 12 юни, по време на официалното представяне на модела.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    6 7 Отговор
    На пръв поглед копнали са ябълките
  • 2 Тупан

    29 0 Отговор
    900$ цена в Китай е ниско бюджетен?! Ово йе стандарт....
  • 3 баси кражбата

    1 10 Отговор
    Толкова грубо да крадеш от Епъл е направо безобразно. Тея нямат никакъв срам. Още не съм сигурен дали на картинката не е Макбук?

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "баси кражбата":

    Ти кой беше? Някакъв световен експерт? Собственика на Епъл може би? Изобщо не ме интересува кой от кого бил откраднал и дали изобщо е така. Цената е перфектна! Ако не са китайците ще гледаш само реклами на лаптопи без да можеш да си ги позволиш. .
    Отхапи си една ябълка за успокоение и внимавай да няма червей вътре.

    Коментиран от #5

  • 5 а вие комунистите

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Аз друго освен ябълка не съм ползвал от 10 години, такива са ми вкусовете, но няма значение кой съм аз, а че кражбата е груба. Това е 100% копие на Макбук Про от 2011. Направо съм потресен.
  • 6 жалки жълточервени

    0 0 Отговор
    Поне уолпейпърите да не крадяха толкова.
  • 7 Браво само така

    3 0 Отговор
    гроздето и ябълките няма вече да са високо и всеки ще може да ползва възможностите на хардуера, без да бъде обвързан с конкретен софтуер