23 Септември, 2020 13:10 4 084 18

Tesla Model 3 се издъни в тест за автоматично спиране (ВИДЕО)

  • tesla-
  • model 3-
  • тест-
  • изпитание-
  • автоматично спиране

Tesla Model 3 прегази "пешеходец" по време на демонстрационно изпитание на системата за автоматично спиране в екстрени ситуации в Китай. Видео от теста показва как американският електромобил блъска ходещ манекен, който се пръсва на части.

Журналисти, присъствали на теста, твърдят, че преди удара системата е засякла препятствие на пътя. На екрана се е появило предупреждение, но реакцията на електрониката е била прекалено бавна.

Както свидетелства второ видео, резултатът явно не е изолиран случай. В клипа друг Model 3 с червен цвят също прегазва преминаващия пред него манекен. Малката Tesla се провали и в подобен тест на Люксембургския център за изпитания и стандартизация (ILNAS) миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фффф

    16 11 Отговор
    С тесла убивам членове на нпо-то америка за България ! Искам ги мъртви точно сега !

    Коментиран от #3

  • 2 Gosho

    11 26 Отговор
    е поне се е опитала, другите производители нямат нищо-просто газят, след 10 години Тесла ще ги изпапка всички закостеняли ДВГ цапачи
  • 3 Комунист ли си

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "фффф":

    Какво мислиш за 9-и септември?
  • 4 омъскаряване

    19 4 Отговор
    Отнесе го, 'кат куцо пиле домат! "Убийствени" коли хаха !
  • 5 Ама разбира се

    8 15 Отговор
    След като може да публикувате Поне десетина различни новини само от снощното събитие -денят на батерията на Тесла, не изневерихте на навиците си Да публикувате само черен пиар.Чак се чудя как ви се откъсна от сърцето да напишете статия за тримоторната Тесла. Няма нищо лошо да пишете лошите новини за Тесла, но не пропускайте и добрите. Нали уж пишехте за технологии, а пропускате да споменете за технологиите представени снощи, които ще променят автомобилната промишленост из основи.
  • 6 Почти нормален

    12 9 Отговор
    Ееее международния съд спрете го тоя сатанист Илон Мъск !!! Никой не иска да се ройотизира до такава степен ,нито пък умрелите му автомобили (wc-та) на батерийки!!! Арестувайте го тоя полуфабрикат по най бързия начин преди да е объркал цялото човечество !!!
  • 7 DrivingPleasure

    14 8 Отговор
    Абе рано или късно всички ще науачат, че това е а абсолютна кочиниа, а афрото е обикновен финансов престъпник - ама ще го учат по трудния начина явно

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Може и да е престъпник

    3 10 Отговор

    До коментар #7 от "DrivingPleasure":

    Ама то като гледам и стогодишните не са света вода ненапита. За разлика от тях, Tesla и spacex само за няколко години постигат резултати, които конкурентите им са обявявали за невъзможни.
  • 9 гост

    8 12 Отговор

    До коментар #7 от "DrivingPleasure":

    Абе рано или късно плювачите ще вденат , че колкото и да плюят , няма кой да им върже !!! Както вече писах , ако имаше дори намек за нещо нередно , Тесла досега да е осъдена на хиляда места , предостатъчно такива като тебе слухтят и чакат подобно нещо ! Обаче ядец , вече даже се отказаха да завеждат дела , видяха , че само си хвърлят парите за лудо и даже Тесла става по-популярна , като изобличава лъжите им !!! Така че дерзайте , лоша реклама няма , хахахахха !!!

    Коментиран от #10

  • 10 DrivingPleasure

    7 6 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Ама така е! Само Чичо Мъск ще продава коли и никой друг! Не по 20 милиона по 200 милиона Т'сли на година ще продава.

    Коментиран от #11

  • 11 гост

    6 6 Отговор

    До коментар #10 от "DrivingPleasure":

    Е не , няма да е само чичо ти Мъск , все пак световния пазар е 100 милиона на година , тоест 20 милиона са си само едни 20% от него , даже не могат го обвини в монополно положение , хахахах !!! Само дето вече немци , японци и корейци ще са същото като Епъл и "Хуйвей" и подобните му , тоест еталона и подражателите му , то не че вече не така , хахаххах !!!

    Коментиран от #12

  • 12 DrivingPleasure

    7 6 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Не бе не, Немците са умрели вече, а японците не могат да правят коли - само афрото ше си пафка козчето и ще продава не по 100 ми по 200 милиона

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Манекенче

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "DrivingPleasure":

    Кое е лошото на коза?повече коз ,по-щастлив народ
  • 14 гост

    3 7 Отговор

    До коментар #12 от "DrivingPleasure":

    Ами изчакай да видиш след колко време ще се появи друг производител с батерия и задвижване за 1 милион мили , хаххах !! А не да плещите глупости за боя , фуги и не знам си какви глупости !! Айде колата ми да кара по 1,5 милиона км без ремонт , а не едвам да изкарва 1/10 от това , пък вие си ги дръжте тия с хубавата боя и равните фуги , дето не могат си изкара гаранцията от 100 000 км , хаххах !!

    Коментиран от #16, #18

  • 15 Радев

    8 3 Отговор
    Ще добавим поредния дефект на Тесла към дългия списък.
  • 16 Язе

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Голем кеф моторчето да изкара 1млн.км.като броните,вратите и волана ти паднат в първите 1000км.Дръж си моторчето в двора да върти на място,че другото на пътя се разпада.На тоя кашон вътре му избива ръжда до 6-ия месец.За ударения манекен от клипа,кво да се коментира.Все пак това е само автономност сигурно от 4 ниво.Мъск каза,че до ниво 450,всичко ще е изчистено.То и Сайбъртрък,стрък,кочан,мега гега,супер трупер беше брониран но оня уцели стъклото и какво стана всички го видяха.
  • 17 Бачо Киро

    0 0 Отговор
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 18 Бачо Киро

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    И как колата ще ти изкара 1.5 милиона км, като на 100000 ще е пълна с ръжда, ще рече, задната броня ще е паднала, ще се е самозапалила ако живееш на -5 градуса или по-студено, понеже трябва да подгрее за да си отвориш дори вратите, не дай Боже да идеш нейде в студа, там директно става на лагерен огън, носи си наденици и пържоли. Няма лошо за батериите, но всичко останало в тея курници е под всякаква критика.