Last news in Fakti

27 Октомври, 2020 19:48 5 245 7

Най-малкият електрически Hyundai

  • hyundai-
  • 45-
  • електромобил

Hyundai представи детска версия на концепта 45, дебютирал на автосалона във Франкфурт миналата година. Количката има два електромотора и се управлява с т.нар. "емоционално-адаптивна система".

Най-малкият електрически Hyundai

Дизайнът на електромобилчето повтаря външността на концепта. Мини версията на 45, която все още си няма име, залага на ретро стилистиката с отсечени форми. Каросерията е изработена от дърво и няма покрив, а в "салона" има само една седалка.

Най-малкият електрически Hyundai

Най-малкият електрически Hyundai може да развива скорост до 7 км/ч. Обсегът с едно зареждане ще бъде измерван тепърва, но според корейците той ще може да се увеличава със "смеха на водача".

Най-малкият електрически Hyundai

Най-малкият електрически Hyundai

Най-малкият електрически Hyundai


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    4 35 Отговор
    Тия корейци китайци японци и виетнамци.Всякакви хлебарки наистина ли си фантазират че имат шанс на белият континент Европа никой освен цганите тоест българите не ги ще.

    Коментиран от #2, #3, #4, #6

  • 2 no name no face no number

    40 2 Отговор

    До коментар #1 от "Смех":

    Честно казано темогат и без Европа, но Европа Не може без тях. С две думи в голяма грешка си
  • 3 не знам

    29 1 Отговор

    До коментар #1 от "Смех":

    бил ли си в америка.
    Аз съм бил и на изток и на запад. Еми навсякъде е пълно с корейски автомобили. Ама пълно. Това им е главният пазар. Разстоянията са огромни, а хората са супер доволни от тях.
    И аз имах предразсъдъци, но ако се качиш в някой от новите луксозни модели, ще си промениш мнението. Отдавна са забравили грешките си хюндай пони и деу нексиа
  • 4 Гошо

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Смех":

    Паце,имам два ХЮНДАЯ в момента и съм много доволен,само масло и филтри сменявам.ЖЕЛЕЗНИ СА И НЕ СЕ ЧУПЯТ ЛЕСНО.
  • 5 Галя

    1 7 Отговор
    Форд е най добра кола аз имам Форд Мондео само карам
  • 6 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Смех":

    Аз имах пежо, БМВ, рено и др. Поне 10 съм ги сменил... Постоянно пищяха за ремонт, все нещо се оправяше по тях. Разкарах ги и си взех хюндай. За 2 години в сервиз не съм влизал. Ако дойде времето да се сменя с нещо, то отново ще си взема Хюндай.
  • 7 и знам бе

    3 0 Отговор
    купи си японка или корейка и остави надменните майстори гладни защото нещо много се оядоха покрай вагините и им порасна много работата