Last news in Fakti

11 Февруари, 2021 19:04 2 364 1

Android Auto за моторите на Honda

  • honda-
  • africa twin-
  • android auto-
  • apple car play

Още два модела получават Android Auto като екстра

Android Auto за моторите на Honda - 1
Снимка: Honda

Все по-популярните напоследък Apple Car Play и Android Auto могат да се намерят в повечето от новите автомобили, но ето че разработките на Google и Apple вече може да се срещнат и при моделите на Honda. Разбира се, това се случва при по-големите Touring модели, които са снабдени с повече екстри, дори от някои базови автомобили.

След като редица собственици на моделите Africa Twin и Africa Twin “Adventure Sports” се включиха в подписка за въвеждането на Android Auto при техните мотори, ето че това най-сетне ще се случи. Подписката бе резултат на това, че през изминалата година от японската компания пуснаха ъпдейт за моделите Gold Wing, който отключи връзката с мобилните телефони за моделите след 2018 година.

От Honda не споменават кои модели ще бъдат включени в новия ъпдейт, което означава че трябва да се обадите по телефона и да попитате, дали вашият модел ще поддържа новата функция или пък да отидете до най-близкото представителство на марката и да попитате на място. Ако отидете на място и вашият мотор е от поддържаните модели, то ъпдейтът ще бъде направен още тогава.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jар

    17 3 Отговор
    Всеки 4-ти мотоциклет в света е марка HONDA а в останалите 3 има нещо копирано от нея.