23 Март, 2021 16:22 2 329 11

Мачове на живо в новите Volkswagen-и

  • volkswagen-
  • приложение-
  • футбол-
  • golf

Приложение в новите Volkswagen-и ще следи на живо футболни срещи

Мачове на живо в новите Volkswagen-и - 1
Снимка: Volkswagen

Volkswagen представи интересна новост, налична за всички модели снабдени с Discover и Discover Plus инфотеймънт система. Специално разработено приложение следи в реално време различни футболни срещи и дава подробна информация за тях, докато шофирате.

Приложението наречено „We Score” може да се изтегли при автомобили снабдени със споменатите системи и дава информация за някои от най-известните първенства в света, както и за турнири като Шампионска лига, Лига Европа и отложеното Евро 2020. Всеки потребител може да избере до три клубни отбора и един национален като любими.

Освен резултати на живо, приложението може да показва класирания, както и различни новини на футболна тематика. От германската компания твърдят, че приложението е безопасно за водачите, като споменават, че една от функциите позволява гласово известяване за интересните моменти при предаваните на живо футболни двубои.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    12 0 Отговор
    А кой ще гледа пътя!?

    Коментиран от #5, #8, #9

  • 2 Обесен Язовец

    15 2 Отговор
    Не ни стигат пияните и дрогирани водачи, сега ново 20. Да го е страх човек да си пусне децата сами на училище да идат.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ема

    8 2 Отговор
    Ханса си сменя имажа вместо да произвежда качествени коли ще отделя по-вече внимание мултимедията от това следва ,че качеството на автомобила не е важно по-е важно мултимедията на автомобила.
  • 5 Мъск Илънов

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Е как кой надуваема кукла ще гледа пътя а шофера на фолксвагина ще гледа мачове
  • 6 Голям Слон

    1 0 Отговор
    Някога се смеех на вица за бай Тошо, комуто от Кремъл подарили лимузина без волан и педали. Сега вицовете ставот реалност: ти седни, пък ние ще управляваме дистанционно. Колко далновидни са били създателите на Wall.E.
  • 7 Един

    2 1 Отговор
    великолепен замисъл! Караш , гледаш мач, вкарват гол - изпадаш в екстаз - и естествено "изпадаш" от пътя или се натрисаш в някой! После? АМИ ОТИВАШ ДА СИ КУПИШ НОВА КОЛА!!! Така се стимулира потреблението! БРАВО на германските менаджери!
  • 8 viki

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    И пак папагали които четата само заглавието! - Мачовете на живо няма да бъдат никакви мачове на живо - ще върви само резултата с емблемите - видео няма да има в движение!!!
  • 9 Jack Bauer

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    А бе то в задръстването може и цял сезон на някой турски сериал да изгледаш :-D :-D :-D
  • 10 Българин

    1 1 Отговор
    Има ли нужда от такива глупости? Те да вземат да правят нормални автомобили с нормални мотори, а не да предлагат 1.0л. кубикови двигатели , които не стават за нищо освен за издуване. В този ред на мисли ще споделя , че години карах кола 1.0 двигател и не искам и да си спомням за това.
    За мен автомобилът трябва да може да набира и да спира, всичко останало са изгъзици.
  • 11 Ива

    1 0 Отговор
    Аз искам приложение за федербал!