Last news in Fakti

26 Февруари, 2013 12:06 5 441 1

Nokia пуска телефон за 15 евро

  • nokia-
  • 105-
  • 301

Финландците от Nokia определено губят битката при т.нар. "умни" телефони и може би заради това наблягат на нискобюджетните GSM-и. Последните им продукти са два изключително евтини телефона, които са обозначени с индекси 105 и 301. Първият ще започне да се продава още следващия месец, като цената му ще е 15 евро.

Апаратът е изключително опростен, като основните му екстри са фенерче, FM-радио и изключително издържлива батерия. Последната може да поддържа телефона в режим на готовност в продължение на цял месец. Nokia 105 ще се продава в Китай, Египет, Индия, Индонезия, Нигерия и Виетнам.

Вторият модел 301 пък е предназначен за Европа. Той е по-скъп, като цената му ще е 65 евро. Моделът 301 е снабден с 3,2МП камера. Този апарат ще се предлага в две версии - с една и с две SIM карти. В дилърските центрове на марката 301 ще се появи през втората четвърт на годината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Апва

    1 0 Отговор
    С такава батерия можеха приставка за винтоверт да му сложат