23 Август, 2021 18:20 2 867 6

Най-новият смартфон на Google прегрява, докато снима видео

  • google-
  • pixel -
  • pixel 5a

Pixel 5a не се справя отлично при по-интензивно използване

Най-новият смартфон на Google прегрява, докато снима видео - 1

Google представи новия си смартфон Pixel 5a преди по-малко от две седмици, а различни потребители в интернет пространството вече се оплакват от проблеми с него. Бюджетния смартфон на технологичния гигант изпитва затруднения при снимането на видео в определени условия.

Подобно на предшественика си, Pixel 5a прегрява за едва няколко минути при снимане на видео. Това се случва главно при снимане в 4К резолюция при 60 кадъра в секунда, но може да се наблюдава и при 30 кадъра в секунда.

Когато това се случи, телефонът показва известие в горната част на екрана, което ви известява за повишената температура, като заедно с това ви приканва да излезете от приложението за снимане, докато смартфонът се охлади.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Осман

    19 1 Отговор
    Аз пък ядох пресни орехи,и си прецаках стомаха-през 10 мин. се сипя като самосвал :)
  • 2 Стомашно чревния трак

    7 4 Отговор
    Можеше и да е по зле ако статията беше за айфон
  • 3 Гост

    8 1 Отговор
    Бюджетният ви смартфон е 449 долара. Бюджетен смартфон е 100-150 долара
  • 4 ГЛАД

    1 1 Отговор
    БОЙКО СЪЩО ПРЕГРЯВА ОТ ТОВА МАШИННО ГЛАДУВАНЕ !
  • 5 д йфжк

    6 0 Отговор
    Как пък моя телефон от 2017 година LG V30 си работи като пушка и няма абсолютно никакви проблеми и лети, а тия нови 6оклуци не могат да изкарат и един ден с някакво натоварване. Имам чувството че са надули цените 4 пъти а са свалили качеството двойно. Не знам колко струва това чудо ама ако е истина написаното не заслужава и десет лева.
  • 6 Гугъл

    0 0 Отговор
    Нормално 😀