Last news in Fakti

10 Септември, 2021 18:02 3 488 0

Huawei подготвя събитие за 21 октомври: Какво ще видим?

  • huawei-
  • huawei p50-
  • p50 pro

Нов продукт ще бъде представен във Виена

Huawei подготвя събитие за 21 октомври: Какво ще видим? - 1
Снимки: Huawei

Huawei обяви, че ще представи нов продукт на 21 октомври тази година на специално организирано събитие във Виена. Към момента не се споменава какъв ще е новият продукт, но не е изключено това да е световната премиера на флагманите от P50 серията.

Huawei подготвя събитие за 21 октомври: Какво ще видим?

Преди два месеца от компанията представиха продуктите в Китай, но още тогава информацията за наличието на устройствата в световен мащаб не бе разисквана.

Huawei подготвя събитие за 21 октомври: Какво ще видим?

Все пак ако предположим, че ще видим новите смартфони на Huawei, то глобалната им версия не би трябвало да се различава съществено от тази представена в Китай с изключение на процесора, който най-вероятно ще бъде променен.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА