20 Септември, 2021 17:42 2 037 7

Нови AirPods и MacBook Pro ще бъдат представени до края на годината

  • apple-
  • airpods-
  • macbook

Все пак ще има нови слушалки и лаптопи тази година

Нови AirPods и MacBook Pro ще бъдат представени до края на годината - 1

През изминалата седмица се състоя есенното събитие на Apple, където бяха представени новите смартфони на американската компания, нови таблети, нови смарт часовници и повече информация за новите операционни системи.

Въпреки всичките новости, някои фенове на марката останаха леко разочаровани поради това, че се очакваше от Apple да представят още поне две нови устройства. Става въпрос за новите безжични слушалки AirPods 3, както и ново поколение MacBook Pro.

Нови AirPods и MacBook Pro ще бъдат представени до края на годината

Според изданието Bloomberg, Apple все пак ще представи тези продукти до края на годината, като това най-вероятно ще се случи през по-следващия месец. За почитателите на AirPods Pro и MacBook Air, новините не са толкова добри, поради това, че те трябва да изчакат поне до 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    7 1 Отговор
    Добре обявявате новината предварително, защото шилетата със заплата 800лв. трябва да имат време да си осигурят кредити, я от Изикредит, я от Джеткредит.

    Коментиран от #2, #3, #7

  • 2 МонтЬор

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    Правилно, за хората които ценят бранда не им трябва новина , те си знаят кога се пуска новия продукт и са готови да го притежават
    На позьора му трябва кредит, затова в Ганчоландия процъфтяват фирмички за бързи кредити до 1000 € , 1/3 от от средната заплата за еврозоната

    Коментиран от #5

  • 3 Инженер

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    Ами понеже си само механик няма как да разбереш каква е разликата. Сори бро
  • 4 Политика

    0 0 Отговор
    Да заменим числото в името със следващото и ето - НОВ МОДЕЛ!
  • 5 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "МонтЬор":

    Хахаа много се посмях прав си.Някой два месеца преди марката още да е в магазина започват планове .Какво ще прадам,колко часа допълнително да работя.Гледат се видеа в които се показва модела слушалки , лаптопи,телефони в Америка докато дойде в Европа американците вече са зомбирали клиентиелата.Дано тази година успеят да блеснат с нещо наистина добро за което се съмнявам.Корейците от години измислиха много неща които в американската марка са още мечта .Датата се знае преди официалното излизане вече се изкупуват онлайн от опит
  • 6 iOS15

    1 0 Отговор
    Много ме кефи преместването на адресната лента в Сафари долу. Там да пеъстите, вече не трябва да си местя ръцете горе. Голям Слон има много да взима. Сега да очакваме ли Гугъл да направят същото в андроида? Не, ш вупоратвст дълго време, защото се мислят че са иноватори не искат да копират от Апъл.
  • 7 беги бе

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    Не завиждай, коментирай си статиите за Хуавей и другите шитни.