Last news in Fakti

29 Септември, 2021 17:27 3 365 1

Samsung работи над интересен начин за зареждане на своите часовници

  • samsung-
  • galaxy watch-
  • смарт часовник

Следващите Galaxy Watch може да се сдобият със соларно зареждане

Samsung работи над нова функция, която може значително да подобри живота на смарт часовниците. За разлика от класическите часовници, умните такива издържат сравнително малко време и се нуждаят от зареждане, което автоматично изключва тяхното ползване.

Корейската компания може би е на път да реши този проблем или поне отчасти с добавянето на функция за соларно зареждане в бъдещите модели. Портала LetsGoDigital първи съобщи за тази новина, позовавайки се на патентни документи подадени от Samsung.

Samsung работи над интересен начин за зареждане на своите часовници

Според патента, специални панели ще бъдат разположени от двете страни на каишката на часовника, като по този начин ще улавят слънчевата светлина и ще я превръщат в енергия, която да зарежда батерията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    1 1 Отговор
    Днес пошучих съобщение от Самсунг -
    можете да се насладите на изключително ограничено издание в магазина на Samsung: Galaxy Watch4 Classic от американския дизайнер Том Браун. В невероятна кутия можете да откриете свързания часовник с новия му вид, силиконова каишка на Thom Browne Edition, плетена каишка на Thom Browne Edition и подложка за безжично зареждане.


    Кутията се предлага от € 799
    За хора които се чудят в какво да си инвестират парите или имат нужда от нов кредит ....Фенка на Самунг но за часовници такива цени мерси