18 Октомври, 2021 13:18 1 842 1

Porsche ще предлага 3D принтирани седалки за 911, Boxster и Cayman

  • porsche-
  • седалки-
  • 3d принтер

Спортните кресла са налични за шофьорското и пасажерското място

Porsche ще предлага 3D принтирани седалки за 911, Boxster и Cayman - 1
Снимки: Porsche

По-рано тази година от Volkswagen обявиха, че ще започнат да вграждат в автомобилите си различни елементи, принтирани на 3D принтер. Докато чакаме това да се случи при по-масовите модели на VW, друг производител от семейството на VAG вече започна да използва технологията при серийните си модели.

Porsche ще предлага 3D принтирани седалки за 911, Boxster и Cayman

Става въпрос за Porsche, които съвсем скоро ще започнат да предлагат 3D принтирани седалки за моделите Boxster, Cayman и 911. В момента креслата минават последни тестове от изпитатели на марката, преди да бъдат официално предлагани от началото на 2022 година.

Porsche ще предлага 3D принтирани седалки за 911, Boxster и Cayman

От Porsche споделят, че главният елемент на седалката е нейната централна част, която е направена на 3D принтер, заедно със задната част за гърба. Освен различната външност, седалките предлагат няколко степени на твърдост, която може да бъде избрана при поръчка от клиента.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гражданина

    0 0 Отговор
    Като падне солета в тея шестограмни дупки и прахосмукачката нема го спаси