Last news in Fakti

3 Декември, 2021 18:03 2 834 5

Oppo представя сгъваем смартфон на 14 декември

  • oppo-
  • samsung-
  • galaxy fold-
  • galaxy z fold

Китайската компания ще се бори с Galaxy Z Fold 3

Oppo представя сгъваем смартфон на 14 декември - 1

Пазарът на сгъваеми устройства в момента е силно ограничен, като единственото съществено предложение към днешна дата е на Samsung с устройствата от Z Fold 3 и Z Flip 3 серията. Това може да се промени съвсем скоро, след като от Oppo представят първия си сгъваем смартфон.

Oppo представя сгъваем смартфон на 14 декември

Според близки до китайската компания източници, премиерата на Oppo Find N ще се състои на 14 декември. По-рано днес от компанията анонсираха тази дата за специално събитие, което ни навежда на мисълта, че именно тогава ще видим и сгъваемото устройство.

Очаква се техническите характеристики на сгъваемия смартфон да са близки до тези на Samsung, но самото устройство да предлага значително по-ниска цена.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня с магарето

    4 3 Отговор
    по добре някой по-устойчив на вода и падане отколкото да се сгъва
  • 2 Звезделин

    2 17 Отговор
    Хайде стига с тези Андроиди вече, пишете за нормални телефони повече!
  • 3 Kkatty

    3 0 Отговор
    първите два коментара са на iphone маняци :) давайте още да чуем кооолко са велики айфоните :) а андроидите не мърдат изобщо :) а Apple са могулите на иновацииите :) Вие го можете :)

    Коментиран от #4

  • 4 Този

    0 6 Отговор

    До коментар #3 от "Kkatty":

    Каква иновация бе братчед, тя иновацията е създадена още 2007 година и се казва IOS. Със всичките си недостатъци тази система превъзхожда онуй дроидче вече второ десетилетие. Чарколяци на ишлеме се правят в цял Китай. Преди 3-4 години си викам един ден, хайде да не съм с такива предразсъдъци към андроидчетата и отидох в магазина, харесах си Хуйвей П9 про - мостреният модел, който беше изключен, запали за 3-4 мин и точно на петия слайд заби. Е айде стига вече глупости. Измислете неще по-добро. От неволя съм с IOS, не че много ми харесва, ама по-добро нема!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Kkatty

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Този":

    Еми да ти кажа ела да видиш на работата ми как се вайкат с айфоните с обхват, батерии и да ти кажа моите айфони също забиваха ама това е друга тема. Андроид не е това , което беше и аз не го харесвах. Имал съм huawei не ми допадна и това със забиването айде стига вече :). Така ли неразбрахте, че от производител на производител разлика има с еднаква версия на андроид? Не ги защитавам само казвам, че всеки с айфон казва, че андроида лагвал а-у а това беше преди години. Сега само гледам мача отстрани и се хиля като чуя подобна простотия и как ios не забивал. И едните и другите си имат преимущества и недостатъци. Само да кажа, че от андроидите само три бранда правят всичко както трябва а huawei бяха най-зле , самсунг също :). Продавам iphone 10,11 като нови 98% батерия и на двата (мога да оставя мейл за контакти). Apple птдавна не са иноватини а напротив..