20 Декември, 2021 19:21 6 699 15

Android Auto не работи с някои нови смартфони

  • android-
  • android auto-
  • xiaomi

Потребители изпитват сериозни проблеми с устройства на Xiaomi

Android Auto не работи с някои нови смартфони - 1

Потребители на последни модели смартфони от марката Xiaomi се оплакват от проблеми със своите устройства при свързване с автомобила си и по-конкретно при използването на Android Auto.

Системата, която прехвърля част от приложенията на телефона върху екрана на инфотеймънт системата на автомобила е една от най-използваните екстри през последните години, а проблемът значително затруднява някои потребители.

Android Auto не работи с някои нови смартфони

Все още няма точна информация кои устройства страдат от този проблем, а от Google и Xiaomi не са дали точен отговор. Потърпевшите споделят, че проблема не се оправя след рестарт, смяна на кабел, ъпдейт на софтуера или изчистване на данните от системата.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аммиии ...

    6 8 Отговор
    Сами ги тласкат към алтернативата на Harmony OS.

    Коментиран от #15

  • 2 Потурко

    12 27 Отговор
    Тези първо да се научат да правят телефони, а след това да се оплакват! Аман от бедняци който купуват най-евтиното и след това реват ли реват! Автомобила е за шофиране, а не да си включваш евтиния телефон и да си джиткаш!

    Коментиран от #3, #12

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 qwerty

    9 3 Отговор
    поради тази причина си карам със стария гпс на пайнър, дори и да няма мобилна мрежа гпс сигнала не се губи
  • 5 офф

    2 20 Отговор
    Има само AppleCar. Android тем-подобни са боклуци

    Коментиран от #14

  • 6 Maksi

    2 22 Отговор
    Кажи му "Андроид" и го зеаби! Сори, ама откакто съм далеч от Андроид съм много доволен! Знам си за минусчетата, почвайте ги, хайде!!
  • 7 хахахахохо

    14 1 Отговор
    Значи аз имам айфон , който не ползвам и предпочитам андроидския...това тъп, но богат ли ме прави? Абе вие с вашите айфони наистина живеете в някакъв наивен свят и си мислите, че ios и епъл са по-доброто. За вас може би, но защо аз пък си предпочитам (подчертавам) XIAOMI-TO?! Ще си остане загадка за много от вас! Няма да навлизам в подробности и честно казано и ios и андроид вече доста ми омръзнаха. Фенове!

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 оня с коня

    4 2 Отговор
    Телефонът ми е на 1 г и е баш Ксиоми Редми 8 , Андроид- цена 300лв.Единственото което ми е нужно от тела който е закрепен на Стойка на предното стъкло е звукът да влезе в Аудиосистемата на колата.Радиото ми е стар модел и няма Блутут,но за сметка на това е свръхчувствително,а Компакт дискът върти безупречно и всичко това минава през як Усилвател с 4 говоритела + Як Бас в Багажника.А решението което възприех е просто:Купих "Трансмитер" за 45 лв,който се свързва чрез Блутут с Тела,като излъчва на определена радиочестота към радиото-КРИСТАЛЕН И МОЩЕН Звук,Джипиеса от Телефона минава през него,Вазето ако ми трябва,Интернет музика всякаква от 50 хил Радиостанции от целия свят /може и 500 хил. да са/.Тия умници обаче с Андроид Ауто не можели да свържат Ксиомито?!
  • 10 Поко Редми Шауми (MI)

    2 1 Отговор
    Аз от редми 4 до днес xiaomi 11i а знам 8,9,10 също са супер нямам никакво желание да сменям марката само след година или две модела. Други брандове на ксиоми са Mijia и Derma

    Коментиран от #11

  • 11 mdaaaaaaaaaa

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Поко Редми Шауми (MI)":

    Вече 2 телефона имам на Xiaomi проблеми - нулеви! ir-то е нещо което ми помага много. Ползвам си го за дистанционно на аудио системата, климатици....телевизори. Уникални който и каквото иска да ми казва особено айфон маняците. И аз съм имал, не са лоши ама за парите си не мерси!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 телефониста

    0 1 Отговор
    С Galaxy S21 Ultra 5G няма никакви проблеми. Поне на моята кола, тази на жена ми и на още няколко коли с които съм го свързвал.
  • 14 Видял

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "офф":

    Те тези имат ли собствена навигация?
    Навигацията на Аpple, която съм виждал се различава само липсата на доста опции и гласът е мъжки. Графиките са досущ като на Google maps.
  • 15 БББ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Аммиии ...":

    Какъв хармони това е шаоми не хуауей!