Last news in Fakti

12 Януари, 2022 16:24 2 605 3

Роботите превземат и домашните любимци

  • робот-
  • домашен любимец

Guliguli може да храни, забавлява и следи вашето куче или котка

Роботите превземат и домашните любимци - 1

Guliguli е малък робот, който може да се грижи за вашите домашни любимци когато сте на работа, на почивка или просто не сте вкъщи през деня. Малкият помощник тежи около 1.5 килограма и разполага с две гуми и редица сензори.

Роботите превземат и домашните любимци

Освен да забавлява вашето животно, като се движи с него, той може също така да предава на живо от камера разположена в предната част, която издържа до 10 часа.

Роботите превземат и домашните любимци

Роботът може също така да храни вашият домашен любимец като отваря едно от отделенията за храна по предварително зададена програма. Цената му е около 150 евро, а предварителни поръчки се приемат в сайта на Kickstarter. Първите доставки са планирани през месец март.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любопитко

    10 7 Отговор
    Ще превземе о... наз ми работа - кучета може ли да развежда и да им събира "продукцията"?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Малката принцеса от пазара

    1 0 Отговор
    А, ако имам домашен любимец различен от куче или котка?