Last news in Fakti

13 Януари, 2022 17:37 9 465 6

Sony продължава да произвежда PlayStation 4

  • playstation-
  • sony

Въпреки, че новата конзола бе показанa през 2020 година, предишното поколение ще продължи да се произвежда

Sony продължава да произвежда PlayStation 4 - 1

Sony призна, че производството на PlayStation 4 продължава и ще продължи през 2022 година, макар през 2020 година компанията да показа новата версия на игровата конзола.

Sony продължава да произвежда PlayStation 4

В скорошно интервю пред Bloomberg, от компанията разкриха, че PlayStation 4 продължава да се търси от клиентите и подобни застъпвания между различни генерации игрови конзоли винаги е имало. Подобно нещо се получава поради това, че някои популярни игри все още не са съвместими с PlayStation 5 и техните фенове няма как да преминат към по-новото поколение конзоли.

Sony продължава да произвежда PlayStation 4

През 2022 година ще бъдат произведени около 1 милион PlayStation 4, а заедно с това ще се произвежда и 5-тата генерация, която както сме ви разказвали е изключително трудна за намиране.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Що за малоумно

    16 2 Отговор
    определение -призна??? Нещо незаконно ли прави като си произвежда продуктите, че да си признава за това??? Ей не се научиха тея мисирки. Можеше просто да напишете - обяви, огласи, оповести и т.н., ама пък тогава кликовете ще са по-малко, нали така :))
  • 2 Сатана

    2 9 Отговор
    Аз съм горд собственик на може би последната чисто нова PS4 pro 1tb Бяла в света,запечатана в двоен кашон от преди пандемията.Така и не я отворих ,ще я даря някой ден в музея на Sony.

    Коментиран от #5

  • 3 Ростич

    2 2 Отговор
    Не е вярно, че има несъвместими игри с ПС5.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кондьо

    4 2 Отговор
    Имал съм всички конзоли от 1 до 5 и гордо мога да кажа,че 5та е много по добра дори и от 4 pro версията.
    А дали ще се произвежда 4та,боли ме шмайзера.