Last news in Fakti

25 Януари, 2022 15:48 3 383 3

Официално: Samsung представя Galaxy S22 на 9 февруари

  • samsung-
  • galaxy s22-
  • tab-
  • таблет

Тогава ще видим и новия таблет на корейците

Официално: Samsung представя Galaxy S22 на 9 февруари - 1

След редица слухове за едно от най-важните събития на Samsung за тази година и още толкова снимки и видеа на новите устройства на компанията, ето че вече знаем официалната дата на която те ще бъдат показани. По-рано днес от Samsung споделиха снимка от която става ясно, че на 9 февруари ще се състои ежегодното събитие Galaxy Unpacked.

Официално: Samsung представя Galaxy S22 на 9 февруари

На него ще бъдат представени новите продукти в гамата на корейците, но несъмнено най-много внимание ще бъде обърнато на Galaxy S22 серията, състояща се от трите смартфона Galaxy S22, Galaxy S22 Plus и Galaxy S22 Ultra или Note.

Официално: Samsung представя Galaxy S22 на 9 февруари

Заедно с тях ще бъде представен и нов таблет – Galaxy Tab S8. Не е изключено да видим и други нови продукти, като например нови безжични слушалки, но за това ще разберем повече след малко повече от две седмици.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жалакси

    4 2 Отговор
    Не е ли на втори февруари?

    Коментиран от #2

  • 2 Така де

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "Жалакси":

    Да по -случай празника ти, върви с вазелин.
  • 3 Обесен Язовец

    3 3 Отговор
    Цените падат, като круши. Едва закупили Samsung S21 Ultra и вече се чудят, как да се отърват от него. Докато се осъзнаят, че в ръцете си държиш върха на техниката и вече са демоде.