Last news in Fakti

3 Февруари, 2022 15:59 2 824 0

Ford ще предлага магнитни „легла“ за своите пикапи

  • патент-
  • ford-
  • пикап-
  • магнит

Новата функция има за цел да задържа различни предмети в товарното помещение

Инженерите от Ford са подали патент за интересна функция свързана с товарното пространство на своите пикапи, която може да разреши дразнещ проблем, известен от години на мнозина автомобилни производители и фенове.

Ford ще предлага магнитни „легла“ за своите пикапи

Става въпрос за проблем свързан с товаренето на различни инструменти, принадлежности и други предмети, които се „разхождат“ в товарната част на пикапа при шофиране, когато те не се укрепени правилно.

Ford ще предлага магнитни „легла“ за своите пикапи

За да решат този проблем, от Ford са патентовали магнитно покривало за товарната част на своите пикапи, което има за цел да задържа железните предмети в определени секции. Тези магнити са поставени на няколко места по продължението на задната част и могат да бъдат включвани или изключвани от интериора на пикапа.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА