Last news in Fakti

7 Февруари, 2022 18:36 6 631 13

Samsung Galaxy S22 ще бъде направен от изцяло нов материал

  • samsung-
  • galaxy s22-
  • рециклиран материал-
  • смартфон

Корейците съобщиха, че ще бъдат използвани рециклирани пластмаси от океана

Samsung Galaxy S22 ще бъде направен от изцяло нов материал - 1

До премиерата на новите смартфони на Samsung остават броени дни и макар вече да знаем почти всичко за Galaxy S22 серията, от Samsung анонсираха интересна новина, свързана с част от материалите от които ще бъдат направени смартфоните. В официално съобщение до медиите, корейската компания заяви, че за първи път смартфони от марката ще използват рециклирани пластмаси от океана.

Samsung Galaxy S22 ще бъде направен от изцяло нов материал

Част от смартфоните ще бъдат направени от „изоставени пластмасови отпадъци във всякакъв размер, намиращи се в радиус от 50 километра от бреговете.“ Това обхваща рибарските мрежи, 640 000 тона от които се изоставят всяка година и увреждат коралови рифове и вредят на различни морски обитатели.

Samsung Galaxy S22 ще бъде направен от изцяло нов материал

По този начин корейската компания ще увеличи използването на рециклирани материали в своя работен процес, към който вече спадат рециклираната хартия и пластмасата за еднократна употреба.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 peniz

    17 4 Отговор
    И тез Apple пениз..! Ония природата спасяват, тез и те! Всички знаем, че играете в ущърб на потребителите и за ваша печалба зад "добре" измислени причини. Много "зелени" ще дойде всичките...смешници
  • 2 Франки

    25 10 Отговор
    Значи вече с чиста съвест можем да кажем, че телефоните на самсунг са пълни боклуци.
  • 3 Рамбо Силек

    5 7 Отговор
    Това, че гнусмаС топят гребени и легени и правят телефони винаги сме го знаели. Сега поне е официално.
  • 4 Judas Priest

    2 3 Отговор
    Искам да попитам напълно сериозно защото съм се спрял между Samsung s22 Ultra и iPhone 13 Pro .Кой е по-добър като бързина ,процесор безпроблемна работа екран звук. мнения.

    Коментиран от #5, #6, #8, #9

  • 5 Този

    6 7 Отговор

    До коментар #4 от "Judas Priest":

    Ако търпиш на изцъклени и нереални цветове тогава избери Самсунг, на хартия дисплея се води по-добър. Ако си като мен и си сменяш телефоните на 4-5 години, то тогава Айфона е за теб. Безпроблемна работа и поддръжка поне 5-6 години!!!
  • 6 оня с магарето

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Judas Priest":

    избери си друго
  • 7 Лозан

    1 10 Отговор
    Не само на Самсунг, но всички андроиди са отвратителни боклуци!
  • 8 хах

    2 11 Отговор

    До коментар #4 от "Judas Priest":

    Ти побъркан ли си да сравняваш Самсунг с Айфон? Когато е имало Апъл не е имало нито Майкрософт, нито Дел, камо ли китайски и корейски боклуци.
  • 9 В е л и к и я

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Judas Priest":

    Новите модели със Ексинос според мен ще гърмят вече , а и дизайна на ултрата 22 е с много извит едж дисплей което вече е демоде а и дразни , хем дупка хем извит много дисплей хем греещ процесор . абе много минуси станаха .. Аз лично препоръчвам предишния 21 ултра , по малко незабележимо скосен дисплей и качествена изработка , няма да има кой знаеш къква разлика в производителността , и двата процесора като почнат да тротват ще са на едно ниво ...!
  • 10 guardian

    4 2 Отговор
    Никога повече iphone! Преродих се с андроид и , който казва, че са боклуци ми става ясно колко пристрастни и "слепи" сте. 10 г ползвах само iphone , но вече няма връщане!

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Judas Priest

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "guardian":

    Какво не ти хареса на iPhone защо такава рязка промяна сподели Т.ъкмо се бях засилил към iPhone след 10 години използване на Самсунг защото Андроида след време забавя работа
  • 12 То бива бива

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "guardian":

    По-опашата лъжа не бях чувал :)

    Коментиран от #13

  • 13 guardian

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "То бива бива":

    Ами лъжа е за теб аз си казвам моето мнение! От 4 до 13-ка имам всичките , но просто дойде времето да сложа край и не съжалявам!!! Иначе за по-горния коментар, опитай iphone за разнообразие, мосля, че няма да съжаляваш. Не са лоши , но мисля, ще ти омръзне доста бързо. А пък може и да не ти омръзна знам ли.