Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 18:39 6 600 1

Sony добави нова интересна функция към PlayStation 5

  • sony-
  • playstation-
  • playstation 5

Конзолите се сдобиха с гласови команди

Sony добави нова интересна функция към PlayStation 5 - 1

Sony обяви, че през тази седмица PlayStation 5 ще получи нов софтуерен ъпдейт, който ще донесе промени в чатовете, интерфейса на конзолата, както и нова интересна функция. Технологичната компания заяви, че ще изпробва гласови команди за PlayStation 5, които все още са в бета вариант.

Sony добави нова интересна функция към PlayStation 5

Според информацията, всеки потребител изтеглил последния софтуер на конзолите с акаунт регистриран в САЩ или Великобритания ще може да изпробва гласовите функции на английски език. Функцията ще се появи в менюто за настройки, а от там тя ще може да се включва и изключва, както и да се променят част от нейните настройки.

Sony добави нова интересна функция към PlayStation 5

Освен чрез отделен бутон, гласовите команди ще могат да се включват и чрез фразата “Hey PlayStation”, като така потребителите по-лесно ще достигат до различни менюта, приложения, игри или да пускат и спират песни.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 интерфейс

    19 1 Отговор
    Плейстейшън не се нуждае от гласови команди, има си джойстик. По скоро приятелките и съпругите се нуждаят от гласови команди, ъпдейти и преинсталация понякога, и от голям MUTE бутон.