Last news in Fakti

18 Март, 2022 18:36 4 929 9

Започнаха да се появяват реклами в полетата за търсене на Windows 11

  • microsoft-
  • windows 11-
  • windows-
  • реклама

Към момента те могат да се изключват от настройките

Започнаха да се появяват реклами в полетата за търсене на Windows 11 - 1

Microsoft за пореден път може да раздразни сериозно потребителите си, след като част от тях се оплакаха от добавяне на досадна реклама в последната бета версия на софтуера, Към момента тя е достъпна единствено за разработчици, но не е изключено опцията да бъде добавена и в някоя от финалните версии на софтуера.

Започнаха да се появяват реклами в полетата за търсене на Windows 11

Към момента рекламата е забелязана точно под полето за търсене във File Explorer и рекламира няколко приложения на Microsoft. Въпреки, че някои потребители могат да сметнат новата функция за досадна, тя все пак може да бъде изключена от настройките.

Макар все още да не е сигурно, че рекламите ще достигнат до финална версия на Windows, то това няма да е изненадващо, взимайки под внимание, че това ще бъде в полза на Microsoft.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    24 1 Отговор
    не са спирали да се появяват реклами като "sponsored content" и дегизирани като "новини"... Дори вие сега споменавайки това извращение наречено Windows 11 правите реклама...
  • 2 линуксджия

    26 1 Отговор
    Да си платиш за ОС и да ти набутват реклами е МАЗОХИСТИЧНО.

    Коментиран от #7

  • 3 Див капитализъм

    16 1 Отговор
    Че то целият живот се превърна в една голяма реклама. То не е радио, тв, банери по интернет страниците, билбордове... Влизаш в магазин за лист хартия, те ти пробутват цяла копирна машина (примерно). Получаваш спам в пощата, дори и в кутията долу. Това е лудост! Все на някого не му излизат сметките и ламти за печалба и пари. Никой не мисли за обикновените, те как да взимат пари, а само да дават за какво ли не. Били да ходи да се скрие някъде!!!
  • 4 Онзи

    15 1 Отговор
    Затова си ползвам Windows 7 и няма яд.

    Коментиран от #6

  • 5 Адам Хилтън

    12 1 Отговор
    Аз също още съм на Уиндоус 7. Уиндоус 10 беше ужас на новия компютър дето си взех - половин ден тегли някакви глупости дето не ми трябват. Само мога да си представя Уиндоус 11 какво ще е - цял ден ще тегли "подобрения."
  • 6 Sparky linux LXQT

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Онзи":

    ....затова си ползвам Линукс. Вече не ти трябва конзола с команди, има си GUI интерфейс с cansel и ok. Даже и безплатен DJ mixer 4 дека .Вчера разглобих пресижъна на жена ми да му сменя пастата и трябваше да направя някои настройки на линдоус 7......еееее направо ми изкара нервите....НИКОГА ПОВЕЧЕ МИКРОМЕКИ!
  • 7 А защо

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "линуксджия":

    Да плащаш на майкрософт като може безплатно
  • 8 5ър

    0 2 Отговор
    Една от многото причини да се върна на MacOS. Скоро.
  • 9 фадфас

    1 1 Отговор
    Кой не знае как да си настрои Windows-а, да чете реклами!