Last news in Fakti

29 Март, 2022 13:30 1 004 5

Google все още работи над някои фунции за смартфоните представени през миналата година

  • pixel-
  • pixel 6-
  • pixel 6 pro-
  • google-
  • смарфон-
  • лицево разпознаване

Pixel 6 и Pixel 6 Pro не разполагат с лицево разпознаване

Google все още работи над някои фунции за смартфоните представени през миналата година - 1

Над шест месеца след премиерата на новите флагмански смартфони в портфолиото на Google - Pixel 6 и Pixel 6 Pro, някои функции на двете устройства все още не са активни. За това съобщават десетки потребители на устройствата, които и до момента не разполагат с функция за лицево разпознаване например.

Google все още работи над някои фунции за смартфоните представени през миналата година

Все пак има надежда това да се случи скоро, съобщава разработчикът Freak07, който разкрива данни от „вътрешността“ на новата версия на операционната система. Специалистът разкрива, че е открил код за добавянето на функцията, която ще бъде част от Android 12.

Google все още работи над някои фунции за смартфоните представени през миналата година

За радост на собствениците и ползвателите на Pixel 6 и Pixel 6 Pro, дългоочакваната функция може да бъде добавена на по-късен етап чрез софтуерен ъпдейт. Както вече сме виждали при разглобените устройства, смартфоните разполагат с нужния хардуер и единственото, което е нужно да се „налее“ е софтуерната част.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    3 8 Отговор
    Какъв по-точно хардуер има в тая бангия за лицево разпознаване, че не мога да се сетя???
  • 2 хаа

    1 5 Отговор
    Типично за фирма Гогъл - хвърлят всякакви фийчъри, пък каквото хване. Няма значение дали е завършено, сделано, дали утре ще го има или ще стане платено или друга услуга ще го замени, важното е оборот да има, хахаа. Андроидаджиите наричат това свобода, тях не ги стрижели, те били умни животни, не овце.

    Коментиран от #3

  • 3 Kryo

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "хаа":

    По-добре е от платени по подразбиране услуги-заблудки на гнилочите с цел стригане на фсете. Изпълнението на различни функции за щастие не идва със самата версия на андроид / не изцяло / и за още по-голямо щастие има различни брандове с различни изпълнения на различни функции и визия .Тъй не разбрахте, че андроид е нещо повече спрямо вашата представа за затвора наречен - ios. На моя си имам функции където ги няма при нито един друг андроид а какво да кажа за ios. Функции...които биваха наричани - МОДЕРНИ НЕЩА от някои хора покрай мен свикнали с орязаното дървото наречено ios. Иначе Pixel никога не ми е допадал и харесвал и доста хаотични и глупави решения си правят гугъл.

    Коментиран от #4

  • 4 Chily

    0 5 Отговор

    До коментар #3 от "Kryo":

    А каква марка телефон използваш тогава?

    Коментиран от #5

  • 5 Каскет

    0 6 Отговор

    До коментар #4 от "Chily":

    Използва само одобрени от ККП телефони.