28 Април, 2022 19:26 1 435 1

Instagram тества нова функция свързана с публикациите

  • instagram-
  • публикация-
  • пост

Някои потребители вече се похвалиха с ъпдейта

Instagram тества нова функция свързана с публикациите - 1

Instagram продължава да представя нови функции, които да задържат социалната мрежа на челните позиции и след като преди около месец от компанията върнаха постовете в хронологичен ред, ето че сега нова функция прикова вниманието на различни потребители.

Функционалността вече е налична за някои потребители на приложението в Instagram и се очаква тя да бъде достъпна за всички през следващите месеци. Става въпрос за опцията за закачане на постове на началната страница, която ни е позната от Facebook.

Целта на тази функция е потребителите да могат да закачат техните важни или любими публикации, които да се появяват първи, когато някой отвори профила им. Това също така ще позволи на потребителите да закачат стари публикации, като в същото време не нарушават хронологичността на новите си публикации.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Путинист

    1 3 Отговор
    Ползвам само могъщия Россграм. Инстаграма на прогнилия капиталистически запад не ползвам. Запада са копирали всичко в Инстаграм от Россграм. Крадци. Пфу!