Last news in Fakti

18 Юни, 2013 14:05 5 819 3

Ford се отказва от сензорните дисплеи

  • ford-
  • сензорни дисплеи
Не е изключено в най-скоро време голяма част от автомобилните производители да започнат да се отказват от модерните напоследък сензорни екрани, които масово се интегрират в колите. Причината е, че много от клиентите, закупили автомобили с подобни екрани се оплакват. Според мнозина от потребителите въпросните екрани не са удобни за навигирани. Хората предпочитат добре познатите бутони, които са по-опростени и интуитивни за работа.
 
Една от първите компании, която може да се откаже от сензорните дисплеи и да върне "ръчките" е Ford. Топмениджъри от тази компания заявиха пред Wall Street Journal, че мултимедийните системи ще бъдат сменени с нови, които ще имат друг дизайн и функционалност. Най-общо казано новите мултимедии в автомобилите с марка Ford ще са значително опростени за използване и няма да се контролират посредством сензорен екран.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христофор Йорданов

    0 1 Отговор
    навигиране*
    топмеринджеи* :P
  • 2 мария спасова

    0 0 Отговор
    Ми то Форд си е марка за нискообразовани хора.Какво очаквате от такива?

    Коментиран от #3

  • 3 Super Snake

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "мария спасова":

    Еми то тогава, в България трябва да почнат да ги подаряват!