Last news in Fakti

2 Август, 2022 17:10 1 069 1

Google обещава да сложи край на грешно изпратените имейли

  • gmail-
  • google-
  • имейл-
  • имейли

Функцията intent matching изучава вашите действия

Google обещава да сложи край на грешно изпратените имейли - 1

Преди време Google се опита да намали броя на грешно изпратените имейли като въведе и дори подобри функцията, която позволява да отмените изпращането на имейлите в рамките на няколко секунди. Сега технологичната компания обещава да сложи край на грешките в имената и имейл адресите с изцяло нова функционалност наречена intent matching.

Новата софтуерна функция ще дава по-добри резултати като открива съвпадение на имена и адреси. Инструментът действа посредством изучаване на вашите действия и скорошни връзки. По този начин софтуерът ще разглежда всичко което изтегляте и всеки с който си комуникирате, за да дава най-точни резултати.

От Google казват, че новата функция ще показва най-добрите съвпадения по реда на първите имена и ще ги подрежда по най-честото взаимодействие с тях.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корги

    0 0 Отговор
    "Софтуерът ще разглежда всичко което изтегляте и всеки с който си комуникирате". Не съм си и помислял друго. :)