Last news in Fakti

2 Септември, 2022 18:55 4 903 8

Xiaomi сертифицира най-мощното зарядно за смартфон

  • xiaomi-
  • зарядно-
  • зареждане

Флагманът на компанията се зарежда за 8 минути

Xiaomi сертифицира най-мощното зарядно за смартфон - 1

Xiaomi получи сертификат за най-мощното зарядно за смартфон правено някога и съвсем скоро очакваме то да се появи на пазара. Зарядното устройство се появи на бял свят през миналата година, като тогава от компанията подобриха рекорда на Vivo, която доставя до 200W и представиха своето 210W устройство.

Чрез него флагманският смартфон Xiaomi 11 Ultra може да се зареди за само 8 минути. Този рекорд, обаче може да бъде подобрен отново и от компанията да изпробват зарядното устройство с някое от новите си устройства. Зарядното се предлага с няколко режима на работа, включително 5 V/3 А, 9 V/3 А, 11 V/6 А, 17 V/10,5 А и 20 V/10,5 А.

Очаква се зарядното устройство да дебютира на пазара заедно със следващия флагман на компанията Xiaomi 13 Ultra. В същото време от Oppo също дават сериозна заявка за подобряване на тази мощност като съобщават, че са разработили технология, която доставя до 240W, но технологията все още не е финализирана.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хммм

    9 19 Отговор
    Тази батерия след колко ли таки зареждания ще приключи?
  • 2 Ти да видиш!

    27 0 Отговор
    Само зарядно не е достатъчно! Важното е, че имат технология за батерия, която може да се зарежда толкова бързо без течно охлаждане. Ако на тази батерия се добави и активно течно охлаждане, ще може да се зарежда за по-бързо от 8 минути.

    Е чудно ли е в такъв случай защо xiaomi искат да произвеждат свой електромобил?
  • 3 Рушляк

    13 15 Отговор
    Ние ще направим да се зарежда за 2 минути . В момента правим електрически дрон,безаналогов който ще развива 1000 км/ч и ще лети 1 седмица без да се зарежда.байрактар пасти да яде . Имаме и изтребител и танк и те ще се движат на ток .защото ни писна някакви украинци да бомбят петролните ни бази . Раша е най високотехнологичната държава в света . Завинаги
  • 4 Егати зарядното

    9 0 Отговор
    Зарядното се предлага с няколко режима на работа, включително 5 V/3 А, 9 V/3 А, 11 V/6 А, 17 V/10,5 А и 20 V/10,5 А.

    Това зарядно е по-мощно от зарядното ми за автомобилни акумулатори, което е само 6 ампера и зарежда 60 амперчаса акумулатор с една десета от капацитета.

    Това зарядно може да зарежда 100 амперчаса акумулатор с една десета от капацитета.
  • 5 Соваж бейби

    4 32 Отговор
    Хубавата новина че има такова зарядно ,лошата е че тази марка не бря за реална и не възнамерявам да си купя точно този тъп телефон .

    Коментиран от #7

  • 6 Далечен

    17 0 Отговор
    Xiaomi си ползват свои чипове за бързото зареждане (Surge P1, G1) и за безопасността му, както Mi -FC, Multiple Tab Winding (MTW) технолигии , графитени плочи и т.н. За останалите производители незнам. Вече почти година съм с техен телефон със 120w и мога да кажа, че батерията си се държи съвсем прилично и не се чувства "изморена". Удобно си е определено, а батерията винаги може да се смени в крайна сметка. Аз постоянно пътувам и даже ми е нужен бързия заряд.

    Коментиран от #8

  • 7 Флеймс🔥

    26 1 Отговор

    До коментар #5 от "Соваж бейби":

    За твоя жалост марката си е реална и харесвана от милиони хора и има защо. Не само телефоните им , но и останалите им продукти са повече от добри.
  • 8 Соваж бейби

    4 17 Отговор

    До коментар #6 от "Далечен":

    Все още няма друг телефон с логото Самнсунг ,който да ми спечели доверие за да си го купя.Телефона си го зареждаш в колата защо в къщи ,не съм шофьор .Мъжо често е по пътищата работата го изисква ,сменя много телефони но за колата само от microsoft lumia е доволен ,казва че дж ип еса бил най точен ,често айфона му се бъгвал и съобщенията ,обаждане не работи както трябва автоматично а се налага да пише и избира с ръка ,буквално го хвърли в къщи само на почивка го ползва за снимки и видео.Та всеки различно мнение и удобство спекиму според нуждите,някой дори интересува цената а дали му върши работа .