Last news in Fakti

4 Октомври, 2022 18:20 2 023 3

Lamborghini раздава мед

  • мед-
  • пчели-
  • lamborghini-
  • porsche

Той се подарява на служителите

Lamborghini раздава мед  - 1

Lamborghini е една от най-популярните автомобилни марки в световен мащаб, но знаехте ли, че освен коли, компанията всъщност е развита и в няколко други сфери. Една от тях е производството на мед, по подобие на друга компания под шапката на Volkswagen Group – Porsche.

Италианците гледат около 600 хиляди пчели на специално обособено за това място още от 2016 година и споделят, че всяка година те произвеждат около 430 килограма мед, който по-късно пакетират. Около Коледа, медът се раздава на служителите на компанията.

Както вече споменахме, италианците следват примера на Porsche, които пък гледат около 1.5 милиона пчели и само през първата година се похвалиха с над 400 килограма мед, който бързо бе разпродаден в магазина на марката. През следващите години компанията започна да гледа повече пчели и бройката достигна над 3 милиона, а производството на мед надхвърли 1 тон.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Хилтън

    7 3 Отговор
    И мед, и клечки за зъби, и на гадулка щяха да свирят на улицата марки като Ламборгини, Бугати, Астън Мартин и Ферари ако нямаше други марки към които да се лепнат да ги държат на повърхността от фалит, или някакви милиардери които да се смилят над тях и да им правят дарения. - то такъв е случая винаги с Бугати, Лотус и Астън Мартин особено. Оказва се че и да правиш автомобили за ултра-богати, не излиза на печалба понеже пазара е малък, и не си купуват повече от една кола от същата марка въпреки че могат.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 шлyuха сукaв0кзaлнаya

    3 1 Отговор
    Да бе, те за това късите серии се разпродават още с обявяването и после не можеш да си купиш кола.