Last news in Fakti

8 Ноември, 2022 18:09 5 227 21

Още една компания се оттегли от Twitter на Мъск

  • twitter-
  • stellantis-
  • реклама-
  • audi-
  • volkswagen-
  • general motors

Stellantis обяви, че няма да рекламира в платформата

Официалното обявяване на сделката между Twitter и Мъск постави края на партньорството между социалната мрежа и няколко автомобилни компании, които обявиха, че ще преустановят плащането за реклами. В това число влизат General Motors и Volkswagen, а сега и още една голяма автомобилна компания обяви подобни действия.

Става въпрос за Stellantis, под шапката на които влизат множество автомобилни компании като Fiat, Peugeot, Citroen, Dodge, Jeep, Lancia, Opel и други. Подобно на другите марки, Stellantis също обяви решението си като временно, за да проучи по-добре бъдещите планове на новото ръководство.

През последните две седмици, Twitter се лиши от приходите на споменатите вече General Motors и Volkswagen AG, както и United Airlines, General Mils, както и американското подразделение на Audi.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    19 7 Отговор
    Да рекламират в "Трета възраст" тогава!
  • 2 Преминаващ оттук

    23 6 Отговор
    Мъск ще си го премести в другия крачол. Достатъчно е богат.

    Коментиран от #21

  • 3 Гост

    10 21 Отговор
    Афрото ще затрие Туитър преди Тесла.Аз също си изтрих профила в Туитър.

    Коментиран от #7, #8

  • 4 Психо

    14 6 Отговор
    Споко, ще се върнат...
  • 5 Иван

    10 2 Отговор
    Супер. Тъкмо да видим кои ги е страх от свободата на словото. Отличен начин за подбор на читави брандове.
  • 6 шийп

    0 6 Отговор
    Мъск ползва Айфон

    Коментиран от #9

  • 7 Пак ли ще фалира тесла?

    2 8 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Не ви ли омръзна да повтаряте тази мантра? Не разбра ли че Тесла вече печели повече от toyota. Осем пъти повече печалба на продаден автомобил.

    Не мислиш ли, че това паникьосва и останалите автомобилни производители и не искат да наливат пари при него? На практика му дават както пари за въглеродни квоти, така и пари за реклама, а тесла от друга страна никога не е давала пари за реклама и дори няма PR или рекламен отдел. Нямат дори отдел връзки с обществеността.

    Просто залагат на продукта и съдържанието, а не на опаковката и рекламата.

    Коментиран от #15

  • 8 Иван

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Tesla пак ли е фалирала без да разберем?
  • 9 Иван

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "шийп":

    Нормално. Цени си сигурността.

    Коментиран от #10

  • 10 А дали ще е нормално

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Иван":

    Като пусне собствения си телефон Тесла, който използва android! Или светът се върти около iphone и всичко друго е боклук и несигурно?

    Коментиран от #11

  • 11 Иван

    0 3 Отговор

    До коментар #10 от "А дали ще е нормално":

    Защо да се върти около iPhone? Глобалния дял на Apple при смартфоните е много по-малък от този на Google. Дали е най-сигурния избор? Да.

    Коментиран от #12

  • 12 Уаааааау

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Иван":

    И сигурно е така защото според тебе само iphone има скенер за пръстови отпечатъци, нали?

    Коментиран от #16

  • 13 гост

    0 2 Отговор
    Това показва колко зле са старите автомобилни компании. Какво като сменя собственника? Никакви ограничения не са налагани, нито по някакъв начин биват дискриминирани. Реално дори Тесла не ги приема като конкуренция понеже винаги са били отворени към подобряване на инфраструктура, работят с отворени патенти и не се сравняват с останлите компании, които не според Тесла, а според анализаторите са от 5 до 10г. назад по технология. Та самите производители са си виновни, какво, сърдят се като деца ли?

    Коментиран от #14

  • 14 Не всички са толкова глупави

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Абсолютно най-голямата конкуренция на Тесла - в китайската BYD поддържа повече от добри взаимоотношения с Тесла, а тесла от своя страна ще купува батерии от тях. Тоест двата най-големи производителя на електромобили и конкуренти могат да работят заедно и да извличат взаимни ползи, а останалите все още по детски си играят на " дай си ми куклите, на си ти парцалките "

    Дали пък е учудващо, че точно тези две компании са на върха на хранителната верига, а всички останали се опитват да ги следват като постижения, но нямат характера да им следват постъпките?
  • 15 Унуфри

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Пак ли ще фалира тесла?":

    Ти шофирал ли тези боклуци на Тесла и можеш ли да го сравниш с новите електрички на големите производители и даже с китайците? Убеждавам се само, че продуктите с по голяма добавена стойност са по ценени от тези на пазарна цена

    Коментиран от #18

  • 16 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Уаааааау":

    Apple отдавна мина на по-сигурна биометрична технология. Нещо друго?

    Коментиран от #19

  • 17 Местя тръбата в другия джоб

    2 1 Отговор
    И без това тези автомобили са пълен шййтттт.В моят туитър ще рекламират Тойота, Хонда и Тесла.Може да рекламирате в факти бг.😁😂

    Поздрави от бати ви Мъски!
    p.s. и да не забравите, че идват сметките за вода, ток, и топло!😁😂😁😂😁😂😁
  • 18 Шофирал съм

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Унуфри":

    Качеството е сравнимо с това на рено и ford, но пък върви като porsche. Тоест хората купуват съдържанието, а не опаковката.

    Определено не искат продуктите на "големите" производители които са само лъскави опаковки без съдържание. А Тесла вече задмина продажбите на лъскавите опаковки със съдържание, като porsche например.

    Скоро ще замине и лъскавите опаковки с прилично съдържание като audi, mercedes и bmw.

    Приеми че хората предпочитат да карат porsche с опаковка на opel на цената на mercedes, вместо opel с опаковка на porsche на същата цена.

    Е, както виждаш, очевидно ги предпочитат повече и от мерцедесите за същата цена. Хората започнаха да поумняват и да се интересуват от съдържанието.
  • 19 Има и друго

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Иван":

    Само от apple ли минаха на тази технология? Ама този път помисли 10 пъти преди да ми отговориш, защото вече ставаш смешен с твърденията как нещо го има само от apple, но после се оказва обратното и се почва колко било сигурно от apple пък другите били боклуци, защото друго си е да платиш на apple за да си сигурен, а пък другите ти ги дават безплатно и има някаква измама, която не знаеш каква е, ама я има.

    Коментиран от #20

  • 20 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Има и друго":

    И кой друг смартфон използва конкретно технологията зад FaceID? Знаем колко “сигурни” и “надеждни” са отключванията с предната камера.

    Колкото до безплатното, каквото и да е то - когато нещо е безплатно, то го плащаш с данните си в повечето случаи. Вземи Discord и Fortnite като идеални примери.
  • 21 Име

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Преминаващ оттук":

    Никой не е по-богат от дадено правителство. Така както го създадоха, така и ще го сринат!