Last news in Fakti

18 Ноември, 2022 17:28 2 327 3

Bentley и Adidas с общ проект

  • adidas-
  • bentley-
  • обувки-
  • дизайн

Двете компании показаха стилни обувки в колаборация с дизайнера Доминик Киамброне

Bentley и Adidas с общ проект - 1

В последните дни Bentley активизира своята лайфстайл гама и след като ви разказахме за зимните аксесоари на марката, сега британската компания представи стилни обувки, направени заедно с Adidas и популярният дизайнер Доминик Киамброне, популярен още с псевдонима The Surgeon. Новата колекция е вдъхновена от автомобилите на британския производител, превръщайки ги в стилни кецове.

Киамброне е посетил централата на Bentley от където е избрал материали, цветове и елементи от актуалната гама на марката, както и от вътрешно заводското подразделение Mulliner, за да направи обувките, които може да видите на снимките.

Всеки чифт е ръчно направен и включва дизайнерски елементи от интериорите на Bentley, като шевовете по седалките, шевовете на волана и други. Не се споменава каква е цената на обувките, но предполагаме, че тя няма да е много ниска.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТИРбушон

    3 1 Отговор
    Немски простотии. Тръгват по пътя на порше, но 15 години по-късно. Отделно адидас не е това, което беше.
  • 2 Хм..

    2 1 Отговор
    Бентли и Адидас - маратонки с ауспух..
  • 3 мани мани

    1 0 Отговор
    правени в индонезия или китай, виетнам, турция