Last news in Fakti

6 Февруари, 2023 18:18 3 497 6

Apple готви още по-скъп iPhone с ново име

  • apple-
  • iphone-
  • ultra-
  • 14 pro-
  • 14 pro max

Ultra ще се появи на пазара през 2024 година

Apple готви още по-скъп iPhone с ново име - 1

Apple се подготвя да пусне на пазара още по-добър смартфон, който да бъде поставен над моделите Pro и Pro Max и да носи името Ultra. Според информация на популярния анализатор Марк Гърман, устройството ще се появи още през 2024 година, което означава, че ще носи числото 16, следвайки логиката на Apple през последните години.

Това ще бъде петият модел, който Apple ще предлага за своите смартфони, след като при представянето на iPhone 14 видяхме стандартния модел – 14 Plus, 14 Pro и 14 Pro Max. Името Ultra вече се използва от американците за най-мощните процесори от серията М1, както и за върховия часовник, който дебютира през изминалата година.

Към момента не е ясно какво точно ще предлага върховия смартфон, но логиката ни подсказва, че промените ще са съсредоточени върху процесора, камерите и дисплея, като ще се отличава от останалите смартфони от линията, именно чрез тях.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    26 4 Отговор
    Четири котлона отзад са малко. Шест е по-добре.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Фен

    40 5 Отговор
    Чакам го с нетърпение!!!! След 9 месеца ще съм върнал кредита за 12-ката... и след още 6 - за 14-ката! Нямам търпение да купя най-новото творение-шедьовър! Независимо колко струва. Ку трябва ще ям само буркани от мама и тати, но ще имам последния модел! Кат седна с мойта приятелка в МОЛ-а и си земем една минерална вода с две сламки, като сложа айФоня на масата - събирам сички погледи! Завиждам ми. Ама това - като си класа човек не правиш компромис некви андроити.

    Коментиран от #4

  • 4 Иво

    3 15 Отговор

    До коментар #3 от "Фен":

    Завиждаш нали. Хихихи.
  • 5 Феноменален

    20 2 Отговор
    Завиждам ми. Знам че ме правят и че ме имат за 🙈🙉🐒 ам кфо от тва? Аз съм си ПРОСТо такъв! Нъл ша имам айфон не че нещо ама ми дава самочувствие. А ти голтак може да имаш акъл за тва си андроиттт. И айфоня може да е дърво ама ще ме гледат като съм с него с ееей такива очи ОО. Ей голтак...ей комунист ! 📱🤳
  • 6 гого

    15 1 Отговор
    Аз чакам да следващия ифон про макс+ ултра гига турбо чача