Last news in Fakti

23 Май, 2023 10:39 2 561 2

Най-евтиният начин да се сдобиете с Mercedes-AMG

  • mercedes-
  • amg-
  • тротинетка-
  • електрическа тротинетка

E-Scooter може да измине до 40 километра с едно зареждане

Най-евтиният начин да се сдобиете с Mercedes-AMG - 1

Mercedes винаги е бил бранд с висока цена, както на първичния, така и на вторичния пазар. Когато в уравнението добавим и трите букви AMG, то цената става още по-висока, особено когато говорим за чисто ново превозно средство от магазина. Сега, обаче, Mercedes предоставя на феновете си едно по-евтино AMG, макар и не във формата в който повечето от тях го искат.

Най-новото попълнение в гамата на Mercedes-AMG е електрическа тротинетка разработена съвместно с швейцарската компания Micro Mobility Systems AG и тяхната Micro Expolrer S. Разбира се, подразделението на Mercedes е добавило някои свои отличителни елементи, които да подобрят визията на двуколесното и то да заслужи означението AMG.

Като за начало, това са трите букви, които вече са се появили на платформата, както и дръжките, заедно с малка емблема в предната част на тротинетката. Задвижването се осигурява от електромотор с 0.7 конски сили и батерия с 450Wh капацитет, която може да издържи до около 40 километра пробег в Eco режим и до около 25 километра в Sport. От компанията все още не споделят точната цена на модела, но сме сигурни, че тя е далеч по-ниска от тази на автомобилите AMG.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Оригинален Китаец😁

    4 6 Отговор
    от мерцедес са разработили само пътя и срока за доставка.Във всеки мерц трябва да има такава като закъсаш.