Last news in Fakti

23 Май, 2023 11:10 4 173 4

WhatsApp въведе нова полезна функция

  • whatsapp-
  • съобщение-
  • функция-
  • екстра-
  • редактиране

Вече може да редактирате съобщенията, които сте изпратили

WhatsApp въведе нова полезна функция - 1

След дълъг тест период, WhatsApp най-после въведе изключително желана функция сред потребителите на приложението. Става въпрос за опция, която позволява редактирането на съобщение след изпращането му. До момента тя бе налична само за бета тестери, но от днес трябва да се появи сред всички потребители използващи приложението и инсталирали най-новия ъпдейт.

Функцията за редактиране работи след задържане за кратко върху съобщението и избиране на опцията “Edit”. Новата екстра е налична само 15 минути след изпращане на съобщението, а при редактирането му ще се появява малък надпис който ще показва, че текстът е бил променен. Въпреки това, историята на променяне няма да се показва.

Подобна функция е налична във Viber oт много време, но все още не е налична при друга от платформите на Meta – Messenger. Чатът на Facebook все още не поддържа тази екстра, макар да очакваме в близко бъдеще тя да бъде прехвърлена и там.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не и не

    2 4 Отговор
    Лъжа - при мен не може, пробвах - въобще не ми излиза така опция, а мисирките пишат, че вече можело!.. булю, булю, булю...
  • 2 серсем

    4 1 Отговор
    Ми дръпни ново приложение и го ъпдейтвай да те... все ще се намери някой кърък..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Знайко

    1 1 Отговор
    Супер опция- пишеш кофти коментар за някой богаташ, пращаш му линка, той ти се обажда че ти е превел 50000 еврака и влизаш да си редактираш поста Браво,големци сте! Ся вече позлвателите на тъпия шпионски чат ще могат да се лъжат в реално време и даже да променят хисторито преди разговора да е приключил...евалааа