Last news in Fakti

28 Юни, 2023 18:39 4 110 5

Това са всички промени, които очакваме при iPhone 15

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 15

Смартфонът на Apple ще дебютира през следващите месеци

Това са всички промени, които очакваме при iPhone 15 - 1

До дебюта на iPhone 15 остават по-малко от три месеца и както винаги, Apple държи в строга тайна всички подробности около своите смартфони. Въпреки това, слуховете в интернет пространството не спират, а днес ще ви разкажем за тези от тях, които имат най-голяма доза истина или поне така се смята към момента.

Новото поколение на смартфоните ще донесе по-тънки рамки на екрана, което ще доведе до по-голям екран, без цялостната големина на устройствата да се променя значително. В същото време от Apple се очаква да заложат на нов дизайн, който да комбинира овалните ръбове на iPhone 11 и правилните форми на iPhone 12. Очаква се също и всички смартфони от серията iPhone 15 да получат така наречения Dynamic Island.

За първи път ще видим и iPhone с USB Type-C порт, а също така последните слухове сочат и че Apple ще се сбогува с превключвателят за изключване на звука, като го замени с бутон. Подобно на последните поколения, отворът за камерите се очаква да стане още по-голям. Последните слухове включват и добавянето на няколко нови цвята и разлика с тези, които се предлагат към момента.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорострелко

    22 3 Отговор
    😕😕 Meh....нещо по-съвременно? Аааа, забравих за тях ще са новости
  • 2 Тод

    8 0 Отговор
    По-големи котлони и в нови цветове!

    Доста иновативно!
  • 3 сектант

    5 0 Отговор
    имам айфон, но няма да си купя пак, защото имат само негри и гейове в рекламите - аман
  • 4 Това е всичко приятели

    7 1 Отговор
    Уауууууууу , магическо !!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Тод

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Това е всичко приятели":

    Пропуснал си лого с отхапаната ябълка!