Last news in Fakti

26 Юли, 2023 15:15 3 074 2

Запознайте се със Samsung Galaxy Tab S9 и вижте цените му у нас

  • samsung-
  • galaxy-
  • tab 9

Устройството поставя нови стандарти, за да осигури премиум Galaxy изживяване на таблет

Запознайте се със Samsung Galaxy Tab S9 и вижте цените му у нас - 1

Samsung Electronics Co., Ltd. представи новата серия Galaxy Tab S9 – премиум продукти, които предефинират представата за таблети на пазара и поставят изцяло нови стандарти за визуално изживяване и креативна свобода. И трите нови модела от серията – Galaxy Tab S9, S9+ и S9 Ultra предлагат Dynamic AMOLED 2X дисплеи за епично изживяване и забавление, захранвани от мощния процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 за Galaxy . В комплекта е включен S Pen с рейтинг IP68, който помага на потребителите да превърнат идеите си в реалност. Серията Galaxy Tab S9 е първата, която получава рейтинг IP68 и помага на потребителите да следват вдъхновението си, както у дома, така и в движение.

„Няма други устройства като Galaxy Tab S9 на пазара днес. Те са изцяло нов играч в категорията си и са първите, които осигуряват изживявания, които потребителите най-много харесват на таблет в изцяло премиум дизайн”, коментира TM Roh, президент на Samsung Electronics и директор мобилно потребителско изживяване. „Серията Galaxy Tab S9 дава на потребителите всичко, което е нужно да реализират и най-смелите си идеи с неподражаема лекота.”

Открий свят на забавления и вдъхновение навсякъде

Независимо дали играеш игри или гледаш видео съдържание, 14.6-инчовият Dynamic AMOLED 2X дисплей на Galaxy Tab S9 Ultra осигурява завладяващо изживяване, където и да се намираш. Благодарение на HDR10+, устройствата от серията Galaxy Tab S9 поддържат оптимизация на цветовете за всяка сцена и всеки нюанс с изключително богата палитра и подходяща яркост. Динамичната честота на опресняване на серията Galaxy Tab S9 се настройва автоматично от 60 до 120Hz, за да балансира плавна реактивност с оптимизирана ефективност на батерията. Режимът Eye Comfort намалява напрежението за очите благодарение на над 70% по-ниски нива на синя светлина. С него оживяват и най-дребните детайли, като всички изображения, графики и анимации изглеждат кристално ясни. Освен това, съотношението 16:10 на екрана представя филми и телевизионни предавания точно, както са предназначени да бъдат гледани.

Забавлението на таблетите от серията Galaxy Tab S9 е оптимизирано и благодарение на пространствения звук, осигурен от 20% по-големи четворни говорители с AKG система и Dolby Atmos обгръщащ пространствен звук. За да имат аудио изживяване като на кино, потребителите на Galaxy Tab S9 могат да избират от персонализируеми настройки на звука за гейминг, слушане на музика, провеждане на видео разговори и др. За всички, които искат да се забавляват с устройството навън, иновативната технология Vision Booster вече е внедрена в серията Galaxy Tab S9. Тя автоматично засича силната околна светлина и се адаптира така, че цветовете на екрана все още да изглеждат достатъчно ярки. Благодарение на Smart Book Cover , която стои самостоятелно, устройството може да се ползва както в портретна, така и в пейзажна ориентация за гледане със свободни ръце.

Запознайте се със Samsung Galaxy Tab S9 и вижте цените му у нас

Серията Galaxy Tab S9 е с изключителен дизайн, събрал в себе си отлични технически параметри. Всяко от устройствата е базирано на водещата мобилна платформа Snapdragon 8 Gen 2 за Galaxy, същият светкавично бърз мобилен процесор като в най-новите смартфони на Samsung. За първи път при Galaxy таблет, подобрената система за охлаждане позволява по-ефективно отделяне на генерираната при интензивна употреба топлина, например при гейминг или продължително редактиране на видео съдържание. Вследствие на тясната колаборация с водещи партньори от гейм индустрията, потребителите на Galaxy Tab S9 ще се насладят на оптимизирани гейминг изживявания за таблет с голям екран. Серията Galaxy Tab S9 е с най-ефективната технология за управление на отделената топлина от всички Galaxy Tab предложения с вътрешна система за охлаждане, специално проектирана за високо интензивна употреба на устройството. Новото двупосочно разсейване на топлия въздух подпомага поддържането на по-добро представяне за продължителен период от време.

Прегърни свободата да осъществяваш идеите си с лекота

Всяко премиум Galaxy Tab S9 устройство идва с допълнението, което всички потребители най-много обичат и предпочитат: Galaxy S Pen. Таблетите от серията Galaxy Tab S9 и стилусът S Pen предлагат изживяване, максимално близко до писането на хартия. Сега те са с IP68 рейтинг за водо- и прахоустойчивост, и отварят много повече възможности за потребителите да изразяват идеите си. С S Pen може да се пише и в ленти за търсене, браузъри и магазини за приложени, а новото двупосочно зареждане гарантира, че той ще се зарежда независимо в коя посока ще го поставите в слота. Потребителите могат да се възползват от S Pen Creator Edition за дори още по-премиум изживяване. S Pen Creator Edition е с дизайн от текстуриран материал за удобен захват и по-широк ъгъл на наклона, който прави създаването на съдържание по-интуитивно.

Завладяващите дисплеи на устройствата от серията Galaxy Tab S9 са идеалното поле за създаване на всеки проект. С функцията Multi Window , на екрана могат да са активни до три приложения в организиран изглед за лесна употреба. Например едновременно можеш да търсиш нещо в браузър, да извадиш снимка от Samsung Gallery и да нахвърляш идеи в Samsung Notes, всичко това на един екран. Благодарение на опцията Pop-Up View, приложенията може да се изобразяват като плаващи прозорци, докато изцяло се показва началният екран.

Когато пътуваш или работиш в движение, допълнителният калъф с клавиатура за серията Galaxy Tab S9 – Book Cover Keyboard и DeX Mode могат да пресъздават усещане като на десктоп компютър с максималната портативност на таблета. Регулируемият наклон и подсветката на Book Cover Keyboard дават усещане подобно на работа с ултра лек ноутбук. Същевременно DeX Mode има лесен за следване курсор, гъвкаво адаптиране на размера и позициониране на прозорците, както и Second Screen функционалност за пресъздаване на съдържанието от екрана на персоналния компютър върху този на таблета. По време на разговор в Google Meet например, участниците могат с лекота да работят съвместно като споделят съдържанието на екрана и да редактират заедно документ в Samsung Notes в реално време.

Създадена да вдъхнови спонтанността и креативността, и да подобри производителността, серията Galaxy Tab S9 е мощен инструмент за творчески изяви и създаване на забележително портфолио с нови и подобрени приложения за всяка индивидуална потребност. Любимото на потребителите приложение GoodNote предлага съвсем ново изживяване при писане и водене на бележки за Android, като е достъпно ексклузивно само за потребители на Galaxy таблети. Освен това, бележки, създадени в GoodNotes на всички платформи могат лесно да се споделят и да се редактират съвместно в реално време.

Полу-професионалното приложение за редактиране на видео LumaFusion прави работата при създаването на съдържание за споделяне по-лесна. Изображения и видеа – дори големи файлове – заснети с камерата на Galaxy смартфон могат лесно да се прехвърлят на устройства от серията Galaxy Tab S9 през Quick Share . LumaFusion се възползва изцяло от предимствата на огромния екран на Galaxy Tab S9 Ultra, за да осигури максимално прецизно редактиране на видеата.

Clip Studio Paint е трансформиран в добре организиран таблетен интерфейс за чертане, рисуване и др. Междувременно ArcSite дава допълнителни възможности на дизайнерите и професионалистите като трансформира тяхната креативна визия в прецизно създадени 2D CAD схеми, подробни планове на локации и точни изчисления. Чрез тясна колаборация с Google за оптимизиране на визуалното изживяване на големи екрани, потребителите могат да се възползват от приложения на партньори, за да изпълняват лесно различни задачи и да превръщат идеите си в реалност със серията Galaxy Tab S9.

Вземи най-доброто от едно изцяло премиум изживяване както отвън, така и отвътре
С отличителното изживяване, което осигурява, серията Galaxy Tab S9 се вписва безпроблемно в Galaxy екосистемата. Ползването на различни креативни инструменти е лесно когато таблетите Galaxy Tab S9 се свързват с други устройства. Функцията Multi Control прави копирането, поставянето или преместването на текст и изображения между таблети и смартфони безпроблемно, като позволява на потребителите да управляват смартфона си през Galaxy Tab S9 тъчпад.

За да съответства на премиум софтуерното изживяване, хардуерът на серията Galaxy Tab S9 включва някои емблематични Galaxy характеристики от водещата серия смартфони Galaxy S, както и същият дизайн на системата от камери. С изключително тънкия си профил от само 5.5мм за Tab S9 Ultra, серията Galaxy Tab S9 е с олекотен дизайн, но изключително устойчива с рейтинг IP68. Новите таблети са подготвени да понасят удари и надрасквания благодарение на подсилените корпуси от Armor Aluminum. За онези потребители, чиито най-добри идеи се раждат на неочаквани места, таблетите от новата серия са перфектният партньор за ползване във всякакви условия и са готови да устоят дори на най-натовареното работно ежедневие. А новият кейс Outdoor Cover предлага допълнително спокойствие за потребителите, които държат устройството им да е защитено.

Серията Galaxy Tab S9 е още един пример за ангажимента на Samsung да създава технологии, които подобряват живота на хората, докато свежда до минимум въздействието си върху околната среда без компромис. В сравнение с предходни поколения, серията Tab S9 включва широка гама от рециклирани материали както във вътрешните, така и във външните компоненти. Тя идва с усъвършенстван дизайн на опаковките , като хартията, използвана за тях, е 100% рециклирана.

Наличност и цени

Серията Galaxy Tab S9 е налична за предварителна поръчка в България от 26 юли, а официалните продажби стартират на 11 август.
Поръчай предварително таблет от серията Galaxy Tab S9 в периода 26 юли - 10 август и вземи двойно място за съхранение без допълнително заплащане.

Серията идва в два цвята, Бежово и Графитено, и в три размера: 14.6-инчов Tab S9 Ultra, 12.4-инчов Tab S9+ и 11-инчов Tab S9 и ще се предлага на препоръчителни цени в диапазона oт 1,749 лв. за Galaxy Tab S9 Wifi (128GB) до 3,149 лв. за Galaxy Tab S9 Ultra 5G (512GB).

Премиум изживяването е подсигурено от четири поколения One UI и Android OS обновления и пет години обновления на сигурността.

Запознайте се със Samsung Galaxy Tab S9 и вижте цените му у нас


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Галакси Таб С9 Ултра

    4 1 Отговор
    Инфо - Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+, 1848 x 2960 pixels, 16:10 ratio (239 ppi density), Corning Gorilla Glass, Android 13, One UI 5.1, Qualcomm SM8550-AB Snapdragon 8 Gen 2 (4 nm), microSDXC (dedicated slot), 256GB 12GB RAM, 512GB 12GB RAM, 1TB 16GB RAM, 13 MP, f/2.0, 26mm (wide), 1/3.4", 1.0µm, AF
    8 MP, f/2.2, (ultrawide), Yes, with stereo speakers (4 speakers), Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e, tri-band, Wi-Fi Direct, Li-Po 11200 mAh, non-removable, About 1200 EUR. 😉