Last news in Fakti

28 Август, 2023 09:34 2 934 2

Изтекоха снимки на новия Huawei Mate 60

  • huawei-
  • mate-
  • mate 60

Флагманският смартфон ще бъде в двуцветна окраска

Макар от Huawei все още да не са представили официално новия си флагман от серията Mate, смартфонът вече се произвежда. За това разбираме от изтекли кадри, които разкриват новия Mate 60 и неговата двуцветна окраска. Смартфонът ще се предлага в два цвята, много светло жълто с долна част в черен цвят, както и много светло лилаво със същата част в долната половина, но със сив цвят.

Ще бъде налична и черна опция, която изглежда ще бъде само в един цвят с матирано стъкло в долната част. Камерите ще бъдат разпределени в кръгъл елемент, където в най-горната част ще бъде поставена светкавицата. В средата на кръга е изписано Xmage, което е запазена марка на китайците, но за момента не е ясно какви камери стоят зад това наименование.

Очаква се Huawei да представи смартфона съвсем скоро, като заедно с него видим и Pro вариант. За момента не е ясно кога точно ще дебютира новият Mate 60, но не е изключено това да се случи в рамките на следващия месец.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян 79

    6 7 Отговор
    Пръц
  • 2 мхмммммммм

    10 2 Отговор
    ако фащ / епал не бяха убили нарочно huawei сега щяха да са номер 1