Last news in Fakti

11 Ноември, 2013 11:07 2 580 0

Автономен "умен" часовник

  • goophone-
  • android-
  • google play-
  • часовник

В семейството на т.нар. "умни" часовници се появи ново попълнение. То е разработка на компанията Goophone и се различава от останалите подобни устройства по това, че не се налага свързването му със смартфон. Въпреки че изображението на дисплея наподобява дизайна на Windows Phone, операционната система, под която работи часовникът на Goophone, е Android 4.0 и благодарение на това има пряк достъп до Google Play.

Дисплеят на устройството е с размер на диагонала 1.54 инча, а резолюцията на екрана е 240х240 с плътност 220 ppi. За работата се грижи процесор MediaTek с тактова честота 1.2 гигахерца. Оперативната памет е 512 мегабайта, а вградената - 4 гигабайта. Часовникът разполага и с двумегапикселова камера и батерия, която издържа на работа без зареждане до 48 часа. Освен това е наличен и 3G модул, а джаджата може да работи на GSM и WCDMA честоти. Цената е $300.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА