Last news in Fakti

29 Септември, 2023 09:37 15 498

Honor 90 предлага 200 MP камера и повече екстри, отколкото очаквате

  • honor
Honor 90 предлага 200 MP камера и повече екстри, отколкото очаквате - 1

Докато всички се заглеждаме по скъпите флагмани, с които ни изкушават водещите производители на смартфони, веднага си даваме сметка, че не винаги е разумно да похарчим над 2000 лв. за модел, който може и да не оправдае високата си цена откъм полезна стойност. Всеки потребител има стил на употреба, който включва определени приложения, нужди от създаване на съдържание и обмен на информация, но благодарение на напредъка на технологиите този базов пакет спокойно се покрива и от средния клас устройства.

Среден клас не звучи особено привлекателно и тази асоциация не отговаря на възможностите и качествата на смартфон като новия Honor 90. Това определение, обаче, си остава вярно за цената на модела – около 1200 лв., която е наполовина на тази на флагманите, предлагащи същия обем памет и място за съхранение – съответно 12 GB и 512 GB.

Актуалният бестселър на марката определено впечатлява с елегантната си външност и тънък само 7,8 мм профил, както и с интересните цветове, предлагащи металически отблясък. Оформлението на камерите на гърба под формата на два овала с красиви рамки, напомнящи бижута, допълва класния дизайн и прави модела не само много привлекателен, но и лесно разпознаваем.

Безспорен акцент при Honor 90 е основната камера с внушителна резолюция от 200 MP. При нея се използва технология за обединяване на пикселите 16 в 1, така че резултатното изображение да има по-богати цветове и повече уловена светлина. Снимките се отличават с отличен контраст, живи и ярки цветове и много детайли, така че всеки би се радвал да ги сподели с приятели или да ги качи в социалните мрежи.

От Honor са обърнали сериозно внимание и на селфи камерата, която е с резолюция 50 MP и има широкоъгълен режим за повече хора, и са добавили нов режим „портрет“, който позволява двукратно дигитално приближение с красиви боке ефекти.

Всички камери в Honor 90 записват видео с 4K резолюция и позволяват да съхраните максималните детайли от всеки момент. Моделът предлага и умни софтуерни решения, които много улесняват създаването на кратки видеа за социалните мрежи и улавянето на интересни кадри при движение.

Не на последно място Honor 90 е един от смартфоните, които най-добре се грижат за защитата на очите ни и здравословния сън. От една страна е елиминирано трептенето, благодарение на супер високата честота на регулиране на подсветката, а от друга са имплементирани няколко технологии за настройка на дисплея, така че той да филтрира синята светлина и да адаптира цветовата температура и яркостта в зависимост от времето от денонощието. Благодарение на последното се осигурява безпроблемно отделяне на мелатонин в тялото, който отговаря за това да заспим бързо и да имаме спокоен сън. Така колко и дълго да се взирате в чудесния, голям екран на смартфона, това няма да претовари очите ви и да ви донесе неприятности със здравето, за които дори не подозирате.

Аргументите в полза на Honor 90 като че ли нямат край. Той предлага отличен 6,7“ AMOLED дисплей с покритие на DCI-P3, т.е. с изключително широк набор от цветове и яркост до 1600 нита – доста солидно постижение, което позволява безпроблемно използване и в ярък слънчев ден.

Освен това батерията с голям капацитет от 5000 mAh спокойно издържа повече от ден, а дори и два при по-умерено използване и може да бъде напълно заредена за по-малко от 50 минути, благодарение на поддръжката на бързо зареждане с мощност 66W.

Остава само да изберете желания цвят на вашия нов Honor 90 и да се насладите на многобройните му качества – по време на работа или когато ви обземат творчески пориви и желание за забавления.



Свързани новини