Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 18:10 1 322 1

Новият AirTag ще се забави до 2025-та, но дали ще си струва?

  • apple-
  • airtag-

Очаква се второто поколение да започне да се произвежда след малко повече от година

Новият AirTag ще се забави до 2025-та, но дали ще си струва? - 1

По-рано тази година един от най-популярните анализатори в сферата на Apple – Мин Чи Куо предсказа, че второто поколение на Apple AirTag ще бъде представено в края на 2024-та, вероятно като част от събитието за iPhone 16. Сега, обаче, анализаторът има нови данни, които цитират по-далечно представяне на малкия тракер.

Според новите данни, AirTag 2 ще дебютира през 2025-та, като за момента не се споменава дали това ще се случи в началото или към края на годината. Една от причините за това е, че към момента Apple няма много новости, които да покаже при аксесоара.

Очаква се второто поколение да бъде съобразено по-добре с Apple Vision Pro, а също така да пристигне с нов чип от типа U2. Припомняме, че първото поколение на тракера се появи през 2021-ва и за момента е едно от най-популярните устройства от този тип, макар не много успешния старт.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емиии

    4 0 Отговор
    Дали ще мислят вече преди да пускат подобни проследяващи у-йва че бая зулуми направиха с тях