Last news in Fakti

27 Октомври, 2023 22:02 1 568 2

Хакер разкри новости около наточен Model 3

  • tesla-
  • model 3-
  • хакер

Очакват ни нови седалки

Изглежда Tesla работи по "спортен" вариант на фейслифтовия Model 3, показва информация, извлечена от последната актуализация на софтуера на автомобилния производител.

Хакерът на Tesla Green, известен още като @greentheonly в X, е открил нови подробности за все още необявена модификация на Model 3 за американския пазар. Грийн, който постоянно се рови за нова информация, като анализира кода на Tesla в новите софтуерни актуализации, установи, че новият Model 3 ще се предлага в две модификации - Base и Sport.

Той откри и снимки, които показват, че версията Sport ще има различни предни седалки с увеличени странични опори както на възглавницата на седалката, така и на облегалката, както и по-големи подглавници, които изглежда са интегрирани в седалките по начин, подобен на седалките тип корито.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И Тесла

    3 5 Отговор
    Смятали кода си за непробиваем - ама, ето на…
    Като нашите машини!

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "И Тесла":

    Ти компютър си виждал май само на снимка или боклука от който пишеш си мислиш , че му разбираш , хахаха !!! Написали са ти черно на бяло , анализира актуализациите , които ВСЯКА Тесла получава почти ежедневно и безплатно онлайн !!! Това е публично достъпна и свободна информация , нищо тайно няма в нея !! Просто трябва да имаш времето и желанието да се ровиш с часове , а понякога и с дни във хилядите варианти и модификации включени в нея !! Защото важи за всички модели на Тесла , а конкретните автомобили ползват това което ги касае !! Думичката анализира означава разучава и класифицира , а не хаква , както ти се ще !! То и да обяснявам файда няма , ама поне да се усетиш да си траеш и да не се излагаш !!