Last news in Fakti

1 Ноември, 2023 15:14 1 893 1

Google "влиза" в новите Porsche-та

  • google-
  • porsche-
  • инфотеймънт система

Софтуерът влиза в колите от Щутгарт 

Google "влиза" в новите Porsche-та - 1

Porsche се присъединява към GM, Honda, Renault и Polestar, приемайки вградените системи на Google. Благодарение на новото партньорство с Google моделите, представени около средата на десетилетието, ще имат модерна операционна система, която позволява лесен достъп до Google Assistant, Google Maps и Google Play Store. Последното вероятно е най-интересно, тъй като ще даде на водачите на Porsche достъп до голямо разнообразие от приложения, като Amazon Music, Spotify и iHeart Radio - наред с други.

Porsche не навлиза в много подробности, но предполага, че много от промените ще бъдат скрити от погледа, тъй като "клиентите ще продължат да намират познатия потребителски интерфейс на системата Porsche Communication Management". Въпреки това клиентите могат да очакват значително подобрено изживяване благодарение на гласовите команди, гласово базираното писане на текстове и вградените Google Maps.

Председателят на борда на директорите на Porsche Оливер Блуме заяви: "В допълнение към непреходния дизайн и изключителните характеристики" клиентите "искат безпроблемно цифрово изживяване". Той добави: "Тази смесена екосистема е резултат от интегрирането на платформи и приложения, които клиентите познават от крайните си устройства."

Старши вицепрезидентът на Google за платформите и екосистемите Хироши Локхаймер разшири това, като каза: "Развълнувани сме да си партнираме с Porsche в целта им да предоставят на клиентите си иновативни и полезни изживявания в автомобила. С инфоразвлекателното изживяване, изградено върху Android, водачите ще могат да получат достъп до най-новите технологии и услуги на Google в съчетание с най-доброто от дизайна и марката Porsche."


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Контрол

    0 0 Отговор
    Сега всеки може да хакне системата и да знае къде съм....
    А може ли и да се послуша?