Last news in Fakti

29 Ноември, 2023 17:17 2 176 2

Браузърът на Samsung вече е наличен за Windows

  • samsung-
  • samsung browser-
  • windows

Той може да бъде открит в Microsoft Store

Браузърът на Samsung вече е наличен за Windows - 1

По-рано днес бе съобщено, че уеб браузърът на Samsung, наречен Samsung Internet Browser, вече е наличен за компютри с Windows, както за Windows 10, така и за Windows 11, чрез Microsoft Store.Това е браузър, базиран на Chromium, подобен на Edge и Google Chrome. Следователно браузърът предлага познато и изчистено изживяване, подобно на Google Chrome.

Базираният на Chromium браузър на Samsung ви позволява да импортирате отворените табове, отметките и запазените страници, както и да преглеждате историята на свързания телефон, ако се регистрирате с акаунт в Samsung. За момента това са единствените опции, но се очаква скоро потребителите да получат и опция за синхронизиране на паролите.

Браузърът също така поддържа разширения от уеб магазина на Chrome, както и светъл и тъмен режим.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това за какво ми е?

    1 3 Отговор
    Да попитам?

    Коментиран от #2

  • 2 ето за какво ти е

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Това за какво ми е?":

    може да искаш да имаш един браузър на телефона и на компютъра с цел синхронизация и удобство