Last news in Fakti

6 Декември, 2023 16:11 3 473 4

Nothing пуска по-евтин прозрачен смартфон

  • nothing-
  • смартфон-
  • nothing 2a

Моделът 2a ще дебютира през тази седмица

Nothing пуска по-евтин прозрачен смартфон - 1

Компанията Nothing, която набра популярност със своите прозрачни смартфони е напът да пусне нов модел, който ще дебютира по-късно тази седмица. Това стана ясно от профила на компанията в X, където буквално пише, че „нещо идва тази седмица“. Според слуховете, това ще бъде по-евтиният Nothing 2a.

Nothing пуска по-евтин прозрачен смартфон

За момента не се знае много за смартфона, освен, че ще видим 6,7-инчов AMOLED дисплей, две камери и характерния за Nothing заден панел с интерфейс Glyph, който свети. Не се знае нищо за цената, но се очаква тя да по-ниска от 600-те евро, които са нужни за Nothing 2.

При стандартния модел се разчита на Snapdragon 8+ Gen 1 и 8 или 12GB RAM памет. Мястото за съхранение варира между 128GB и 512GB, а батерията е 4700мАч и поддържа до 45W зареждане.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АААА

    3 7 Отговор
    Nothing са старите One Plus. След няколко години ще стигнат цените на Самсунг и Apple. Си и...т майката.
  • 2 дрън дрън

    2 3 Отговор
    Пуска серия работно облекло
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.