Last news in Fakti

3 Януари, 2024 18:05 2 572 1

Официално: Ето кога ще видим Galaxy S24

  • samsung-
  • galaxy-
  • s24

Събитието за Galaxy S24 ще се състои на 17 януари

Официално: Ето кога ще видим Galaxy S24 - 1

Чакането свърши, тъй като Samsung официално обяви датата на пускане на пазара на серията Galaxy S24. Дългоочакваното събитие ще се състои на 17 януари от 18:00 часа българско време. Интересно е, че зрителите от най-източните страни като Южна Корея, Китай и Австралия ще станат свидетели на живото предаване в ранните часове на 18 януари.

Макар да запазват цялостния дизайн и размери на своите предшественици, Galaxy S24, Galaxy S24+ и Galaxy S24 Ultra обещават значително подобрение с въвеждането на новия потребителски интерфейс One UI 6.1. Тази итерация включва генеративния изкуствен интелект на Samsung, отключвайки усъвършенствани функции като подобрени снимки в нощен режим, възможности за превод на живо по време на разговори и множество софтуерни оптимизации.

Ентусиастите на Samsung по целия свят очакват с нетърпение събитието Unpacked, за да се запознаят с иновациите и постиженията, които серията Galaxy S24 е готова да изведе на преден план в областта на смартфон технологиите.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хммм

    1 4 Отговор
    Не благодаря...