Last news in Fakti

18 Януари, 2024 16:46 3 072 6

Hyundai започна продажбите на N Vision 74, но с уловка

  • hyundai-
  • играчка-
  • кола

За момента се предлага версия с дистанционно управление

Hyundai започна продажбите на N Vision 74, но с уловка - 1

Hyundai стартира продажбите на N Vision 74, но не като пълноразмерен автомобил, а като малка играчка с дистанционно управление. Този RC автомобил в мащаб 1:10 се предлага в комплект с отличителен контролер. Въпреки че в момента се предлага в Южна Корея, Hyundai планира да разшири наличността му на други пазари в близко бъдеще.

RC автомобилът N Vision 74 е детайлна и прецизно изработена реплика. Клиентите в Южна Корея вече могат да си осигурят този RC автомобил за околко 400 евро, осигурявайки уникално допълнение към колекциите си. За тези, които не могат да се наситят, уебсайтът на Hyundai Collection позволява групови поръчки на до 100 бройки в рамките на една покупка.

С размери 460 мм дължина, 185 мм широчина и 125 мм височина, N Vision 74 RC предлага изживяване за ентусиасти над 14-годишна възраст. Тъй като N Vision 74 RC си проправя път към други пазари, феновете на Hyundai могат да очакват с нетърпение да прегърнат духа на марката N на Hyundai в по-малък, но вълнуващ мащаб. А за тези, които с нетърпение очакват пълноразмерния N Vision 74, слуховете продължават да се разпространяват, като предполагат мощна машина с над 800 конски сили от водородна уредба с два двигателя, която ще се появи по пътищата през 2026 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Циник

    3 0 Отговор
    Как може още да няма 200 коментара, че водородните двигатели никога няма да стигнат горубленските нов внос дизели. Колеги, излагате се!
  • 2 карчи

    4 4 Отговор
    Хубууу, ама що така зловещо и нагло са изкопирали Делориана!?
  • 3 измислете нещо сами

    3 5 Отговор
    на снимката видях Делориан. Надявам се са си платили определената нужна сума да копират така брутално
  • 4 Практикер

    9 1 Отговор
    Никой нищо не е копирал, модела е логично продължение на Hyundai Pony Coupe Concept от 74 година. Delorian е от 81 година. Чисто и просто дизайнера е един и същи човек Джорджето Джуджаро. Няма кражба, няма мистерия.

    Коментиран от #6

  • 5 Некой си

    4 2 Отговор
    Това е кола мечта.Не като масовките където приличат в торни бръмбари.
  • 6 Гългъл

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Практикер":

    Соросоидите са си такива все мислят че ги крадат а накрая се оказва че те са крадците.