Last news in Fakti

26 Януари, 2024 17:09 1 164 2

Digital Marketing Meetup Varna - първото от поредицата събития, посветени на дигиталния маркетинг

  • digital marketing meetup varna-
  • дигитален маркетинг-
  • варна-
  • антонина кириякова

Събитието ще предостави ценна информация и практически съвети, които могат да бъдат приложени в бизнеса

Digital Marketing Meetup Varna - първото от поредицата събития, посветени на дигиталния маркетинг - 1

Digital Marketing Meetup Varna - първото от поредицата събития, посветени на дигиталния маркетинг, които ще съберат професионалисти и ентусиасти в тази област. Това е уникална възможност за всеки, който желае да научи нещо ново и полезно и да разбере как се променя пазарът в дигиталната ера.

Къде: гр. Варна, Coworking Innovator - ул. "София" №1
Кога: 31 януари, 19 часа
Вход свободен

Събитието ще включва презентация на тема “От 4 до 111 хиляди лева онлайн приход с SEO” - лектор Антонина Кириякова. След презентацията ще има свободен networking като всеки гост ще има възможността да задава въпроси и да обсъжда актуални теми с лектора и другите участници.

Събитието ще предостави ценна информация и практически съвети, които могат да бъдат приложени в бизнеса. Това е страхотна възможност за създаване на нови професионални контакти и обогатяване на знанията в областта на SEO и digital marketing.

Очакваме ви!


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Туй,

    4 1 Отговор
    Свободният networking, ко е? Сигур е нещо мноооого модерно, от което шапките ни направо трябва да паднат! Всяка селска пръчка научи по няколко инострански думи и си помисли, че може да е лектор, коуч, гуру и нам си още какъв, даващ акъл на другите!

    Коментиран от #2

  • 2 Име

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Туй,":

    За хората, които не са запознати с думата "networking" - Става дума за изграждане и поддържане на професионални взаимоотношения, които могат да бъдат взаимноизгодни. Смятам, че всеки човек, независимо от неговия опит има потенциала да сподели ценни идеи, от някои ще получиш повече, от други по-малко, но със сигурност ще спечелиш.

    За жалост съм далеч от Варна и няма да успея да присъствам, но със сигурност ако се организира подобно събития в моя град ще го посетя.