Last news in Fakti

5 Февруари, 2024 19:04 1 526 6

Първото сгъваемо устройство на Apple може да се появи през 2026 г.

  • apple-
  • iphone-
  • mac-
  • ipad

Не е изключено то да се забави до 2027-ма

Първото сгъваемо устройство на Apple може да се появи през 2026 г. - 1

Според доклади на източници от индустрията в Корея се очаква Apple да пусне първото си сгъваемо устройство през 2026 или 2027 г. Очаква се устройството да има вътрешен екран с размер около 7или 8 инча и потенциално да замени iPad mini в продуктовата гама на Apple.

Въпреки че спецификациите и характеристиките на сгъваемото устройство не са окончателно уточнени, се твърди, че Apple тества ново поколение iPad mini с OLED екран. Съобщава се, че въвеждането на OLED екрани в линията iPad Pro също е планирано за по-късно тази година. Въпреки това, ако Apple планира бързо да спре производството на iPad mini, за да освободи място за сгъваемото устройство, включването на OLED екран в iPad mini може да изглежда нелогично.

Съобщава се, че Apple е получила образци на сгъваеми екранни панели с размери 6" и 7" както от Samsung Display, така и от LG Display. Компанията клони към по-голям форм-фактор за своето първо сгъваемо устройство. Ако Apple реши да продължи напред със сгъваемото устройство, вероятно първо ще поръча панели на Samsung Display, като се има предвид богатият опит на компанията в доставката на сгъваеми панели за Samsung Electronics. Очаква се LG Display да започне масово производство на сгъваеми панели за Apple около година след Samsung, ако Apple възприеме стратегия с двама доставчици.

В перспектива има спекулации, че Apple може да пусне по-голям 20,25-инчов сгъваем продукт около 2028 г., който може да бъде брандиран като iPad или Mac. Размерът 20,25" се отнася до вътрешния сгъваем екран на устройството.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ооххх,

    5 5 Отговор
    как съм живяла досега, като не съм си сгъвала телефона на две, или на четири? Леле, колко ми е липсвало, само! Сега разбирам колко съм аналогова, а не дигитална, горката ъаз!

    Коментиран от #2

  • 2 Тод

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ооххх,":

    Като хванеш един такъв смартфон ще разбереш, че това, което ползваш е морално остаряло.

    Коментиран от #4

  • 3 Чекмедже бабаит

    4 0 Отговор
    ще струва ли колкото два айфона или ще се продава по отделно?
  • 4 Хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тод":

    А твоето морално не остарялото нещо за какво го използваш ... да "работиш" ... като безполезен инфлуенсър. :-D :-D :-D :-D :-D :-D
  • 5 А като се сгъва

    1 0 Отговор
    Дали може да се къса? Защото стоката им е "късай и хвърляй". Сега ще започнат да ме коменгират че не съм бил виждал дори ябълката и други такива. Виждал съм, четири модела като започна от шестица се мотат в едно чекмедже, стари на жена и деца но се отказахме от тази марка телефони, не си заслужават. Иначе компа им е добър, ползваме го.
  • 6 ще кажа само

    1 0 Отговор
    ХаххаххХААХахаха и Ха !