Last news in Fakti

20 Февруари, 2024 17:59 2 030 5

iPhone 16 Pro може да се предлага в тези цветове

  • iphone-
  • apple-
  • iphone 16 pro

Стандартните модели вероятно ще се различават

iPhone 16 Pro може да се предлага в тези цветове - 1

Според последни слухове от надежден източник в X предстоящите iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max ще представят на ентусиастите два свежи и невиждани досега цветови варианта. Тези нови нюанси са наречени Desert Yellow / Desert Titanium и Cement Gray / Titanium Gray.

Твърди се, че нюансът Desert Yellow предизвиква цвят, напомнящ на златния тон, който се среща в iPhone 14 Pro, но с промяна - описва се като по-дълбок и носещ по-тежко присъствие, подобно на пясъците на пустинен пейзаж. От друга страна, опцията Cement Gray ще предложи на потребителите изискан нюанс на сиво, предизвикващ носталгия с приликата си с цветовата схема, присъстваща в iPhone 6 от минали години.

Интересно е, че Apple изглежда се затруднява с финализирането на имената на тези нови цветови варианти, поради което са предвидени две алтернативи за всеки от тях. Това подсказва, че технологичният гигант от Купертино внимателно обмисля как най-добре да представи тези нюанси на своите нетърпеливи клиенти. Въпреки че може да се обмислят и други цветови варианти, вътрешни източници предполагат, че вероятността за появата им е сравнително малка в сравнение с вариантите Desert Yellow и Cement Gray.

Като се има предвид склонността на Apple да пуска своите Pro iPhone-и в разнообразни цветови варианти - като белият и черният цвят са вечните фаворити - изглежда, че вариантите Blue Titanium и Natural Titanium, представени със серията iPhone 15 Pro, може да отстъпят място на тези нови попълнения през 2024 г.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калпазанин

    2 3 Отговор
    На йфон му пасва розовото. Моето ксиоми вече е поръчано айфон да го д,,,,,,,
  • 2 боклук

    2 3 Отговор
    всеки ден го рекламирате и не го ще народа
  • 3 АйШит

    3 3 Отговор
    Стига вече с тези Айсифони.
    Който иска телефон с възможности, няма да си вземе това недоразумение.
  • 4 Айзомби

    2 2 Отговор
    Излезна самсунга и ни заляха с тъпи новини за огранипения айфон.Айфон тва айфон онова , пък те едни и същи пръчки от 15г насам.
  • 5 Е46ца

    0 1 Отговор
    Златния айфон ли се очаква да е убиеца на oneplus ,хаха замалко и да успеят ама са малко далеч.С тея параметри и слабата иОС ,трудна работа.