Last news in Fakti

27 Февруари, 2024 16:20 1 660 1

Nothing представи огромен 2a

  • nothing-
  • nothing phone 2a

Смартфонът бе показан в Лондон

Nothing представи огромен 2a - 1

Продължаващата тийзър кампания на Nothing за дългоочаквания телефон Phone (2a) продължава да предизвиква вълнение, като последната част предлага на ентусиастите завладяващо AR изживяване при разопаковане на устройството. На стратегически места в Лондон, включително на видно място в близост до Олд Стрийт, плакатите на Phone (2a) гордо показват новия дизайн на камерата на устройството заедно с интригуващо изображение на телефона с добавена реалност, поставено в опаковката му за продажба.

Това последно разкритие бележи първото официално представяне на Phone (2a) от страна на Nothing, което допринася за шума, предизвикан от изтеклите по-рано рендъри, които даваха представа за елементи на дизайна на смартфона. Особено впечатление правят центрираните две камери, подчертани от завладяващия дизайн на светлините Glyph, украсяващи задната част на телефона. Феновете могат да забележат липсата на кръгла зарядна бобина, което предполага, че Phone (2a) може да се откаже от функцията за безжично зареждане, която присъства в много съвременни смартфони.

Нараства очакването за спецификациите на Phone (2a), като очакванията са за 6,7-инчов AMOLED дисплей с FHD+ резолюция и честота на опресняване от 120 Hz. Според слуховете Phone (2a) ще се захранва от чипсет MediaTek Dimensity 7200 Pro, съчетан с 8GB или 12GB RAM, за да се гарантира безпроблемна производителност и възможности за работа. Ентусиастите на фотографията могат да очакват мощта на двойните 50MP камери, които обещават изключително качество на изображението и гъвкавост при заснемането на моменти.

Макар че предишни спекулации сочеха цена около 349 евро, феновете очакват официалното потвърждение, което ще бъде дадено на дългоочакваното събитие по представянето, насрочено за 5 март.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сноб

    0 0 Отговор
    Ихааа, искам го, ще си ушия специален заден джоб за него !